Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tobyho Wonga hledají nájemní vrahové, které si objednal bohatý a silný hongkonský obchodník Lau. Toby totiž utekl z Hongkongu i s biomotorem, který má implantovaný místo srdce a má ho doručit do Los Angeles. Lau chce biomotor získat pro Čínu. Na útěku se Toby seznámí se spisovatelem Malikem Brodym v restauraci v San Franciscu, kde se chtěl ukrýt. Spolu odcházejí na nebezpečnou cestu do Los Angeles. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jak mě tohle mohlo minout, jelikož jsem fanda 80/90's akčňáků a všech těch Van Dammovek, Arnoldů, Stallonů, Seagalovek...strašně mi je líto, že se Dasascos neprosadil výrazněj v akčním žánru. Vidět ho po boku s Adkinsnem, by bylo opravdu super. Pestrá paleta bojových technik, akrobacie, či gymnastiky, úžasná, naprosto fenomenální choreografie, dynamická, perfektně sestříhaná, zatraceně kontaktní (ačkoliv čistě pro efekt, zábavu a některé vruty byly trošku přitažené za vlasy), ale ta flexibilita Marka, upnutý výraz během boje, nesmírná elegance a ani mu nechybí charisma. Skutečně, akce je zde plno a i dnes jí můžu klidně porovnávat s tim nejlepším, co dnes svět akce nabízí. Působí to i dobrodružně, obří skladba lokací, po vyprahlé pouště, zapadnutou vesničku s motelem, až po retrofuturistické atrakce v základně Apolla 14. Jeho parťák spolu se zápornou stranou hláškují v jednom kuse, Brittany Murphy je fakt pěkná a úplně ujetá (na tu scénu, kdy byla s Markem opřená o dveře, asi nikdy nezapomenu), mnoho kvalitní muziky a brutální tempo. Navíc se divák i v tom malém počtu dialogů dozví spoustu informací o co skutečně jde. Najde se i nějaké to střílení se samopalama, pistolema, či bazukama (taktická jednotka u motelu mile potěšila), a několik solidních explozí. Ta zkurvená Einsteinová žába mě bude strašit ve snech! Viděna director's cut. A neviděno naposledy... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z troch filmov, ktore musíte vidiet, pokiaľ ste fanúšikmi Marka Dacascosa. Dalsie dva su China Strike Force a Only the Strong. Bitky su natocene prehladne v HK style plnom kontaktov a akrobatickych kuskov. Jednym slovom su proste fenomenalne a Mark predvadza maximum zo svojich schopnosti. Vysledne hodnotenie je ale len 6/10 prave kvôli vate medzi bitkami, ktora je riadne sialena, ale na mna neposobila zabavne, ale otravne. Co je mi dost luto, ale napriek tomu si bitky pustim este velakrat, takze kvôli nim film za vasu pozornost urcite stoji. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Předně musím poděkovat kamarádovi RAIMIMU, že mne na tenhle flick upozornil, protože mě tahle B-pecka málem úplně minula ... :-) ...Parádně nabušený Béčko, který si na nic nehraje, dobrých 100 minut sype na diváka jednu lepší martial-arts akci za druhou, perfektní humor předváděj slušně ujetý postavy, ústřední dvojka je výborná a sympatická, z Brittany jsem byl naprosto odvařenej, má to spád, má to skvělou choreografii soubojů, má to vtip, Decascos je v prvotřídní formě. Akce je sice sestříhaná, ale je "slušně" sestříhaná a film tím nijak zvlášť netrpí. Prostře zábavný, nenáročný akční Béčko jak má být. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Devadesátková akční komedie, tím je myslím řečeno vše podstatné. Děj a "humor" na mentální úrovni žáků základní školy, občas i školy zvláštní. A povinný, pozitivně diskriminovaný "vtipný" černoch, je osina v zadku věru převeliká. Ale Dacascos nohama i rukama válel dobře, i když ho samozřejmě režie nechala trochu zrychlit. Ale hlavně a především, když už se zdálo být nejhůř a já zvažoval, jestli tu retardovanou debilitu nemám stopnout a hodit do koše, se na plátně zjevila nebožka Brittany Murphy v roli tak pěkné a na tělo jí skvěle padnoucí, že mě film najednou začal skoro bavit. Bohužel dlouho nepobyla a dál už se nic zásadního nestalo. Jo vlastně jsem ještě zjistil, že se tímhle veledílem dost okatě inspirovali (a scénu s muzikou v autě a kýváním se do rytmu dokonce natvrdo obšlehli) tvůrci Rush Hour o rok později. Ovšem Chan s Tuckerem, a hlavně ten jejich scénář, jsou oproti tomuhle videobéčku úplně jiný, na hony vzdálený level. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jízda to teda úplně neni, ale když už se Dacascos dostane k akci, tak se na to dá koukat moc pěkně a musí se nechat, že akce je tu opravdu hodně a i choreografie slušná, i když až moc nereálně přehnaná, ovšem zábavná. Ale příště by to chtělo trošku miň trapnejch hlášek, pokusů o ně tu bylo asi stovka, ale dobrý z toho byly asi tak 2 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama