Reklama

Reklama

Mstitel bezpráví 2

  • USA Bad Ass 2: Bad Asses (více)
Trailer

VOD (1)

Veteráni Frank a Bernie se dají znovu dohromady, aby dokázali, že i jako důchodci nemají problém vyčistit ulice Los Angeles od argentinského drogového kartelu... Frank Vega se od policistů dozvídá, že mladík, kterého ve své tělocvičně trénoval v boxu, Manny Parkes, byl zavražděn. Známý policista také Frankovi oznamuje, že Manny byl údajně drogovým dealerem, u mrtvoly byly totiž nalezeny jakési tablety. Frank na pohřbu slíbí matce Mannyho, Rosarii, že vrahy jejího syna najde. Frank začne ihned pátrat mezi svými svěřenci v tělocvičně, kdo o Mannyho dealerství věděl. Frank je úspěšný a mladík Tucson Franka dovede do drogové varny, odkud Manny drogu získával. Frank varnu zničí a drogové dealery na místě ztluče. Výrobu drog však organizuje argentinský diplomat Leandro Herrera. Ten na Franka obratem posílá své zabijáky. Ti by Franka na chodníku před tělocvičnou doslova utloukli, kdyby Frankovi nepřišel na pomoc Bernie Pope, stařičký majitel krámku ze sousedství. Bernie útočníky zbije hokejkou a s Frankem se domluví, že spolu Mannyho pomstí. Oba staříci začnou pátrat po šéfovi drogového kartelu a velmi brzy zjistí, že organizaci řídí jakýsi Adolfo, což je Leandrův syn. Adolfo, na kterého se jeho povedený otec kvůli Frankovi a Berniemu vzteká, nechá vyhodit do vzduchu Frankovu tělocvičnu a Bernieho krámek. Frank s Berniem vtrhnou do Adolfova domu a tady ve rvačce Frank vypíchne Adolfovi oko. Zatím Leandro nechává unést Rosarii, aby se Frankovi, který se s ní sblížil, pomstil. Oba muži se ihned vydávají ve stařičkém fordu ženu zachránit. To se sice podaří, ale Frank se ještě předtím musí ve rvačce utkat s Leandrem. To však pro něj není problém a darebák seznámení s Frankovými pěstmi nepřežije. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jediné mínus je v tom, že tu není řeč o minulosti, resp. předešlými událostmi z jedničky. Ale v pohodě, dvojka je určitě lepší a bral bych aj trojku. Akce tu je dost, hlavně soubojů tu je požehnaně a hlavní dvojka je fakt skvělá. Trejo jako Mexický MekGajvr a záda mu kreje Glover, jako reklama na 7Up kterej teda perlí hlášky jak něco, neskutečný co mu vytejkalo z pusy. Hlavně scéna s granátem je zážitek. Jasně, působí mírně amatérsky, ale humor a celková akce vás dostane. Má to podobnou strukturu jako jednička. A z toho filmu jsem dostal normálně prdění. 10/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ucházející píčovinka. Místo jednoho přestárlého Dannyho se tam plížili rovnou dva důchodci. Jeden černej jak noc a druhý polo černý, jak zatmění Slunce. Od prvního dílu jsem zaregistroval značný pokrok. Na tohle pokračování se již koukat dalo. Není to nic extra, ale po nějaké té desítce dvanáctek piv a půl tuctu rumů se to dá přežít. Příběh je hrozně debilní, ale k mému úžasu se celý udál hrozně rychle a zásadně mi nevadil. Nezasmál jsem se ani jednou, ale musím uznat, že na Treja hrajícího si s panenkami barbie je zajímavý pohled. Film má potenciál oslovit pouze jako takové nostalgické zavzpomínátko na dva téměř mrtvé herce. Prakticky nic jsem nečekal a ničeho se mi i dostavilo. Vidím to na maximálně dvě nepěkné hvězdičky. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokračování Veterána neboli v originále Bad Asses se v zásadě tolik neliší od prvního dílu jen tu přibyl a i dobře zapadl druhý Danny a to Danny Glover.Dějová linka je podobná jako u prvního dílu-Trejo přijde o blízkého člověka jde se pomstít každímu kdo s tím má něco společného.Po bok dostal parťáka ,bývalého hokejistu Dannyho Glovera ,který už má taky svůj věk,ale nakopat zadek umí slušně a když si k tomu obklíkne teplákovou soupravou tak k němu musí mít respekt každý kdo se přiblíží :-) .Za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ani prvá Zlá zadnica ma nechytila tak ako mala, našťastie sequel ide v béčkovosti ešte trochu ďalej a Danny Glover v teplákovej súprave je k pomilovaniu rozkošný. Ako niekdajšieho fanúšika hororu ma potešila prítomnosť Wishmastera Divoffa, ale ani to nevyváži preplácaný dej a chabé charaktery postáv. A ten uprdený vtip mal svoje čaro len poprvé. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Stejně hloupé, ale i zároveň milé jako jednička. Scénář je samozřejmě naprostá hloupost, kterou korunuje zcela idiotské finále. Akčně to je takové stařečsky milé, ale je jasné, že zcela nevěřitelné a opět tam té akce moc není. A když je, je to samozřejmě o ničem. Ale je to hodně vtipné, oba dědkové hlásí parádně, jako třeba když po odhození granátu na vrtulník Trejo zahlásí: "Dárek od Postradatelných." Znalý divák dostane to, co čekal, ostatní o tuto béčkovou zábavu nezavadí. PS: daleko lepší než mraky posledních seagalovek ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama