Reklama

Reklama

V okolí Hollywoodu vyčíňa šialený vrah v bielom obleku a maske, unášajúci výhradne vychádzajúce hviezdy rôznych reality show. Na počudovanie jeho činy nevzbudzujú rozhorčenie. Práve naopak, vďaka zverejneným videám na jeho blogu L.A. Slasher jeho popularita výrazne stúpa. Všetci, vrátanie médií, sa bavia na úkor obetí, čím samotného vraha podporujú v jeho činoch. Kto bude ďalšou obeťou? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

borec999 

všechny recenze uživatele

Divný a absolútne nefunkčný film. Žánrovo ťažko zaraditeľný, štýlom a spracovaním snažiaci sa o akúsi kritiku spoločnosti, ktorú sa mu však nedarí uveriteľne predať. Herci pôsobia akoby niekedy ani sami nevedeli, čo znamenajú jednotlivé repliky scenára a ako majú jednotlivé scény hrať. Postáv je veľa, ale väčšina z nich je pre príbeh nepodstatných a úplne zbytočných. Nejakých vrážd alebo akcie minimum a celkovo má film obrovský problém udržať pozornosť alebo čímkoľvek zaujať. Bol som veľmi nepríjemne prekvapený, ako sa mi L.A Slasher pri svojej krátkej dĺžke tiahol. Radšej sa tomu vyhnite... Skoro odpad 10% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Recept na reality show nového věku? Koukatelnou reality show? No, minimálně diskutéři na novinkách.cz by hýkali blahem. L.A. Slasher je takový moderní pokus o serial killer film, nahrazující atmosféru stylizací a popkulturností. Horror a strach zde zcela ustupuje levné sociální kritice a ještě levnějšímu kopání do lehkých cílů (je ale třeba říci, že holky své blbky předvádí zábavně) a hlavně zábavě. Ale jo, kdo by alespoň na chvíli nechtěl být třeba PHA Slasher...? Tenhle film má bavit, ne děsit nebo znechucovat, i proto tu zase zrovna moc k vidění není. Na druhou stranu, stylizace to není vůbec nepřitažlivá a samotný L. A. Slasher je vyloženě sympatickou a příjemnou postavou. A Vedlejší role v podání např. Erica Robertse nebo Danny Treja jsou taky zábavné. Možná kdyby se torchu ubralo na té očividné zábavnosti a trochu se to nahustilo, mohl by to být další snímek kombinující strach s atmosférickou vizuální stylizací. Takhle to je spíše jen útočně úsměvná parodie na reality show a vše, co k nim patří. A můžete si při ní dát domácí úkol: najít Barbaru Nedeljákovou. Řekne tam celou jednu větu. 2.5* ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skutočne nerozumiem tunajšiemu hodnoteniu. Áno ide o neskutočne lacné béčko, ALE so skvelým hereckým obsadením, výborným osemdesiatkovým feelingom (intro patrí k topom), neskutočným soundtrackom a premisou a la God Bless America. Vôbec by som sa nebránil nejakému pokračovania ak by sa niesol v podobnom duchu. Martinovi Owenov želám veľa úspechov a podobných kvalitných žánrových zárezov. Jednoznačne ho budem sledovať. Mne neostáva nič iné len šíriť osvetu o tomto malom prekvapení a samozrejme ho bez hanby odporúčam. L.A. Slasher nemôže sklamať ale len prekvapiť, tak ako mňa. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Aj keď by sa podľa obmedzenej variácie názorov mohlo na prvý a druhý pohľad zdať, že LosEndžiliskýSlešr nestojí za pozornosť, aspoň nie pre iba-gore-uznávajúcich hororových prvokov, či žiačikov 3.C, ktorým tatko pri večernom kakauku pošepkal, že sú hororoexprdi, osobne si s tým dovolím nesúhlasiť. Moderný teen horor je síce rakovinotvorná odnož žánru, v ktorej to tento rok mimoriadne kvitne, avšak "L.A. Slasher" mi prišiel znesiteľnejší než väčšina jeho súputníkov poslednej doby. Lepšie natočené než "#Horror", s nie tak umelým sociálnym komentom ako "Some Kind of Hate", nie imbecilne obmedzené ako "Unfriended", ani trápne ako "The Hive", či mizerne generické ako "The Gallows". Nevravím, že by to bola nejaká hitofka, ale zlé to nebolo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je zvláštní film. Na jednu stranu je to béčko, které mě nemůže chytnout, na druhou stranu je to přesně ten typ brakového filmu, který mám rád. No a pak chvílemi probleskává genialitou. Skvělé béčkově herecké obsazení a k tomu naprosto úchvatný soundtrack. Tohle je film, který bych i přes jeho celkem jednoduchou zápletku klidně viděl rád znovu. ()

Reklama

Reklama