Reklama

Reklama

Blafuj jako Beckham

  • USA Bend It Like Beckham (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je vám osmnáct, milujete Beckhama a umíte to s míčem tak dobře jako on, patří vám celý svět. Ale to je omyl! Pokud se totiž jmenujete Jess, je vám sice osmnáct, ale jste dívka, a navíc Indka - zapomeňte na to! Myslíte, že by vás vaši příbuzní, jejichž jediným cílem je najít pro vás vhodného ženicha, nechali hrát takovou mužskou hru, jakou je fotbal? Tím spíš, kdybyste tak mohla překazit sestřiny vyhlídky na dobrý a vhodný sňatek! Jess ale jednoho dne potká stejně starou Jules, která hledá nové talenty pro dívčí fotbalové družstvo. Jules má o své budoucnosti jasno. Chce se dostat do Spojených států, kde je dívčí fotbal respektován a kde se může stát profesionální hráčkou. Jess a Jules velmi rychle sblíží společná vášeň pro fotbal, oběma se na hřišti velmi daří. Problémy nastanou, když se obě zamilují do svého trenéra a Jessini rodiče zjistí, že jim dcera něco tají (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +barvitá indická hudba, snímek příjemně pobaví, herci -kamera a střih při fotbalových scénách tyto scény úplně zabíjí/// Poprvé viděno v době, kdy jsem ještě žádného z herců v tomto filmu neznal. Ale už tehdá mě zaujala Keira, přestože hlavní úlohu zde hrála Parminder. Dnes jsem se na film díval trošičku jinak a navíc s obavami, že se budu nudit. To se nestalo. Film i napodruhé krásně pobaví a rozesměje. Vedlejší dějová linka s rodiči Keiry jsou toho důkazem. Sice je ve filmu více indické atmosféry, než té fotbalové, ale to kupodivu tolik nevadilo. Zvláště když písničky jsou krásně melodické. Troufám si tvrdit, že každá stránka filmu je vydařená. A to jak ta romanická, tak i ta dramatická./// Celkem 77%/// ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Neumím si to vysvětlit, ale mně se tenhle film strašně líbil!!! Čekala jsem katastrofu, ale byl to opak. Perfektní herecké obsazení - samozřejmě úžasně nádherná Keira, sympatická Parminder a úplně perfektní Jonathan! S jinými herci bych si tento film asi neuměla představit. Mělo to super děj, dobré dialogy a líbilo se mi, že to není jen a pouze o fotbale a Beckhamovi, kterého upřímně moc nemusím, ale že se tam řeší i národnostní rozdíly. Navíc ten vynikající romantický příběh.. Ke konci jsem byla úplně naměko :)) ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Craig Pruess: 1. Atomic - Blondien ,2. Baddest Ruffest - Backyard Dog ,3. Darshan - B21 ,4. It's Beckham's Corner - Dialogue ,5. I Wish - Victoria Beckham ,6. Learn To Cook Dahl - Dialogue ,7. Jind Mahi - Malkit Singh ,8. Tere Bin Nahin Lagda - Partners In Rhyme/Nusrat Faten Ali ,9. Move On Up - Curtis Mayfield ,10. Noorie - Bally Sagoo ,11. Juicy Juicy Mangoes - Dialogue ,12. Eyes Down - Dialogue ,13. Inner Smile - Texas ,14. Independence Day - Mel C ,15. Can't Make Round Chapattis - Dialogue ,16. Punjabiyan Di Shaan - Bally Sagoo/Hans Raj Hans ,17. Kinna Sohna - Bally Sagoo/Gunjan ,18. Nessun Dorma - Tito Beltran ,19. Hot Hot Hot - Bina Mistry ,20. Offside Rule Is - Dialogue ,21. Rail Gaddi - Kuljit Bhamra , ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Náhodou, mně se to líbilo. Od filmu jsem čekala odpočinkovou zábavu, nic převratného, a toho se mi také dostalo. Sice mi vadila vychrtlá Keira, ale třeba indičtí herci byli fajn. Fotbal jsem si vždycky ráda zahrála a mám k němu trochu vztah, proto se mi na film koukalo poměrně dobře. Sem tam vtipné scénky a dialogy vše hezky doplnily. Uznávám, není to nic, co by vás posadilo na zadek, ale pokud nic neočekáváte a překousnete někdy pár trapnějších věcí, příjemně se u toho uvolníte. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Já mam k fotbalu dost blízko a mám pro něj slabost, takže mam i filmy z fotbalovýho prostředí hodně rád. Tohle je sice ženskej fotbal, což je trošku rozdíl, ale aspoň tam zanikne to, že jak Keira, tak Parminder (ta je na tom líp a nechápu jak může být o 10 let starší než Keira) hrát fotbal opravdu neumí a i přes značný schovávání za střih, to je dost patrný, ale to sem si jen tak rejpnul, jelikož si toho dost všímám, ale tady to neni moc podstatný, takže už držim hubu. Nicméně tohle neni film jen o fotbalu, ono by se spíš dalo říct, že fotbal, ač se to úplně nezdá, je až na druhý koleji a daleko víc se děj věnuje vztahům, tradicím a v podstatě takovým rodinnýmu prostředí muslimů v Anglii a i když těhle rodinodramatických filmů nejsem zrovna zastánce, tak ve spojení s fotbalem sem se docela příjemně bavil. Krom toho na začátku filmu se v záběru mihne hlavičkující a pochodující Jenda Koller ještě z dob, kdy byl v Anderlechtu a to se cení. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (17)

  • Jess (Parminder Nagra) při jednom zápase dostala červenou kartu, ale hned v následujícím zápase nastoupila, přestože to pravidla vylučují. (Pepy)
  • Jedná se o první film ze západní produkce, který kdy byl vysílán ve státní televizi v KLDR. Z původních 112 minut byl ale pro vysílání zkrácen na pouhou hodinu. (Ondrus)
  • Zpočátku byl Jonathan Rhys Meyers kvůli filmu v rozpacích. Odmítl komukoliv říct, že ve filmu je, ale jeho bratr mu posléze řekl, aby se toho neobával a do filmu šel, protože film bude určitě hit a všem se bude líbit. (Lauralex)

Reklama

Reklama