Reklama

Reklama

Madagaskar: Království lemurů 3D

  • USA Island of Lemurs: Madagascar (více)
Trailer 1
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 2014, 39 min

Režie:

David Douglas

Scénář:

Drew Fellman

Kamera:

David Douglas

Hrají:

Morgan Freeman (vypravěč)

Obsahy(1)

Vydejte se na dobrodružnou cestu po Madagaskaru a objevte kouzelný svět lemurů - tvorů, kteří si pamatují na dinosaury a kteří obývají naší planetu již 60 miliónů let. Přijďte se podívat, jak vypadala Země a jak žili naši předkové. IMAX vám přináší dokonalý 3D zážitek. Přeneste se tisíce kilometrů daleko na ostrov Madagaskar a dotkněte se minulosti Země. Průvodci vám budou lemuři, se kterými se jinde než na Madagaskaru nesetkáte. Druh, kterému hrozí vyhynutí, vás překvapí svou přátelskou a zábavnou povahou, která se projevuje i přes reálná rizika vyhynutí. Lemuři vám předvedou své taneční kreace a vám nezbyde, než se bavit tak, jakoby jste tančili s nimi. (IMAX Praha)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Pekne natočený dokument, ktorý avšak nie je nejako výnimočný. Hudba tu je často iritujúca a jediné, čo to drží ako-tak nad vodou, tak je dobrý hlas Morgana Freemana. Priemer, ako vyšitý. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ktosi sa rozhodol zviesť na popularite ješitného kráľa Jelimana a jeho verného Morta, ale spravil to výborne a s láskou k týmto šibalským stvoreniam z jedného z najväčších ostrovov sveta. Síce krátka ale obrazovo a obsahovo bohatá prechádzka s lemurami, ktorej sprievodcom nie je nik menší ako Morgan Freeman. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Lemuri vypadajú ako minimužíci v skafandroch! Chovajú sa úchvatne, až som si občas myslel, že pozerám nejaký komix! Ale te idiotské songy mi naozaj pili krv... ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný dokument, kde stopáž je obsahu akorát přiměřená. Možná byl přebytek hudby, byla sice fajn, ale divák by určitě uvítal i chvíle ticha a poslouchání přírodních zvuků. Film je točen IMAX 3D kamerami, prostorový efekt je kvalitní a rozhodně velkou část stopáže je na co koukat, takže převládá spokojenost. 80 % ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama