Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (219)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Parádní podívaná. Já jsem vlastně nikdy Petra Pana neviděl ani nečetl, takže tohle bylo mé první setkání s ním. A opravdu se mi to líbilo, tvůrci to natočili moderně, tak aby se to líbilo jak dětem, tak i dospělým. Moderní byl i soundtrack filmu, který se krásně poslouchal. Nejvíce se mi líbila postava Jamese Hooka, kterou ztvárnil Garrett Hedlund. Hrozně mi připomínal Jensena Acklesa ze Supernaturalu. Jinak Hugh Jackman byl teda pořádně zamaskovaný jako Černovous, protože jsem ho v té roli vůbec nepoznal. Abych to shrnul, Pan je skvělá fantasy podívaná a nevěřte zdějšímu nízkému hodnocení, film se opravdu povedl. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Peter Pan je moja srdcovka takže tu nemôžem hodnotiť inak. Technická stránka filmu je absolútne bezchybná. Skvelá výprava, triky, obsadenie (najmä Miller, Mara a Jackman boli super) hudba, kamera a dokonca aj to 3D je dokonalé. V danom žánri nemám výhrad. Kúzelné chlapčenské dobrodružstvo s vydareným slovenským dabingom. Už aby bol bluray. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol fanúšikom príbehu Petra Pana. Celkovo sa mi príbeh vidí taký nijaký, ničím zvláštny a skôr nudný ako zaujímavý. A potvrdilo sa mi to aj v tejto verzii, v ktorej boli Pan s Hookom ešte kamaráti. Jediné čo trocha vyčnievalo bola slušná vizuálna stránka a efekty. Skrátka ide o typického predstaviteľa tvorby rozum na vandrovke. K filmu stačia len oči, tie sa nasýtia. A samozrejme ešte niečo na žmolenie do ruky, kvôli občasnej nude. Slabý priemer. 50/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vizuální pastva pro oči a výborný Jackman jsou to co si určitě budu z Pana pamatovat.Jinak jsem ale měl celkem velký problém hlavním hrdinům věřit jakékoliv emoce a po celou dobu se mi nepodařilo,aby mě film opravdu vtáhnul.Měl jsem sice podobný problém třeba i Wrightovi Hanny ale tohle je přeci jen žánrově trošku někde jinde...celkově tedy někde na půl cesty...60% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Pekný film. Fakt pekný s úžasným extravagantným vizuálom, skvelými hercami (Jackman samozrejme ruluje, ale krpatý Peter, či rozkošne mimózny Hook tiež nestoja zahodenie..). Na detský film je to podľa mňa z mnohých uhľov pohľadu nadpriemerný film. A keď už nie z iných dôvodov, ktoré by sa mi dali vyčítať za subjektívne. Počuli ste ten soundtrack??? Orgazmický! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v létě 2014 v Anglii, a to mimo jiné i v Cardingtonských hangárech u Bedfordu. (FoxMulder)
  • Původní záměr filmařů byl do role Černovouse obsadit kanadského herce Ryana Goslinga. Ten však nabídku odmítl, a stejným způsobem se k dané nabídce postavil i katalánský herec Javier Bardem. (Conspi)

Reklama

Reklama