Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (219)

bourec 

všechny recenze uživatele

Jen kdybych při čtení komentů a obsahů filmu zajel taky na profil tvůrců,zejména režiséra,tak bych se vyhnul podobnejm trapárnám.Snad jen prvních deset minut mělo jakousi úroveň,ale pak to byla nebetyčná chujovina.Nějakej art pro mladší.Loď pluje v bublinách vody.lítá jak stíhačka,Jackman je voblečenej ne jak pirát,ale jak píčus z tranvesty šou,a les i všechno v něm je tak kýčovitý,umělý,až se mi z toho ježily chlupy.Točit filmy podobnym stylem je asi nějaká nemoc,nebo postižení.20%. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Vizuálně vyzrálé - asi tak nějak si představuji tu Zemi Nezemi. Herecky příjemné, i ta mužatka Mara tady vypadala tak nějak hezky. Malý Miller dokazuje, že tu máme budoucí hereckou hvězdu. Jackman se do své slizké role vžil natolik, že byl místy pod tou tunou makeupu až zbytečně směšný - i když kdoví, třeba mu to takhle přikázal scénář. Hedlund je s prominutím dement, který přehrával, až to bolelo. Scénáristicky to místy dost drhlo. Chápu, že Wright, specialista na divadelní adaptace, bude asi celkem dost opisovat od kolegů specialistů na akční scény, ale někdy to bylo odvázané až přespříliš - místy až chaotické. Některé scény naprosto nedávaly smysl, a spousta nelogičností se tam všude nakupí, ani se nestačíte divit. Chápu, že to má být primárně pro dětského diváka, ale já být jimi, tak si asi brzy prostřelím barevnou pistolkou hlavičku. Tak já vám nevim pánové. Sice mě to sem tam i bavilo, sem tam mi to i sedlo, ale na druhou stranu tahle pestrobarevná maškaráda působila až příliš vykalkulovaně. I s tou Smells like teen spirit, což byl teda vážně dost bizár. 60% ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Neříkám to často, nicméně What the F**k? Myslím si, že jsem již viděl ledacos, nicméně i přesto byl pro mě tenhle snímek Joe Wrighta jedno dvouhodinové pozvednuté obočí. Herecky absolutně mimo, scenáristicky vyloženě na bednu a celkově výpravou tak za čárou, že to v posledních letech v blockbusterové tvorbě nemá obdoby. Pan je šílenost pro kterou těžko nacházím slova a především pochopení. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Film, kde človek skutočne pozerá v nemom úžase. No nad tým, ako niekoho vôbec mohlo napadnúť rozhodnutie, ktorým sa film rozhodol ísť. Pýtam sa, či sa počas strihania vôbec niekto pozrel na tie zábery, pretože takto neprirodzený film, kde všetky zelené steny doslova kričia a všetko pôsobí umelo som už asi nevidel dávno. A potom momentky, ktoré som absolútne nepochopil, ako fakt, že na Neverland sa dostaneme so spevom skladby Smells Like Teen Spirit od Nirvany. To mi až padla sánka, ako som nepochopil, čo sa deje a prečo sa to deje. Blbosť vysokého kalibru. Lietajúce pirátske lode podľa mňa vizuálne vyzerali krajšie v animáku od Disney Treasure Planet a postavy sú tu s výnimkou Leviho Millera a Rooney Mary maximálne otravné a nepridávajú filmu nič. Hugh Jackmann je preafektovaný a Garrett Hedlund zase rozpráva ako totálny idiot, kde dáva dôraz aj tam, kde nemusí. Au. Plus tie zelené steny sú tu neodpustiteľné. Keď som videl prvýkrát Avatar tak som v tej džungli chcel prežiť celý svoj život, kým táto je absolútne nereálna a príchod Neverbirdov... ako vôbec čakali, že toto niekto bude brať seriózne? Osobne si pozrite radšej ostaňte pri starších filmoch o Petrovi Panovi a toto vôbec nepozerajte. Vizuálny brak, príbehovo nezaujímavé, herecky príliš preafektované... sledovanie, ktoré bolí. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Nevím, co jsem čekala, ale měla jsem chuť film vypnout už na začátku, když se Petr dotýkal Saturnu. Jako, co je to za kravinu? Ale dobře, řekla jsem si, dám mu šanci pak jsem byla i ráda. Napřed to byla celkem nuda a čekala jsem, co z toho bude. Potom to začalo být, celkem zajímavé a místy i vtipné a čekala jsem, co bude následovat. Půl hodiny před koncem jsem si říkala, že je to nějaké roztahané, že už bude za chvíli konec a skoro nic se tam nedělo. Protože všechno se událo teprve až na konci. Sice mi to připomínalo chvílemi Piráty z Karibiku a Posledního vládce větru, ale nakonec se mi to líbilo a bylo to i dojemné. Nejvíce se mi líbilo jak se na konci ptal Petr Hooka: "Vždycky budem kamarádi Hooku, že jo?" Hook: "Vždycky, co by se mohlo zkazit." ... Ale stejně z celé tématiky Petra Pana a Země Nezemě, mám nejraději Petra Pana (2003) a mám chuť si ho hned pustit! :D ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2013 se scénář k tomuto filmu od Jasona Fuchse dostal na seznam filmů, které s největší pravděpodobností nikdo nenatočí.
    (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno