Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (219)

kajas 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím. Na ten fantastický svět se hezky dívá, doprovodná hudba se hezky poslouchá (i když ta Nirvana byla docela zvláštní), ale jinak vlastně docela bídné, a to hlavně kvůli hercům. Jackman si záporáka hodně užil, ovšem zbytek osazenstva mohl být jistě vybrán lépe. Nesedl mi hlavní představitel ani jeho druzi (Rooney považuji už delší dobu za nejmarnější herečku, tímto výkonem mou domněnku jenom potvrdila), nikomu jsem nefandila a bylo mi jedno, která strana zvítězí. Takže nejhorší možný výsledek. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Peter Pan je moja srdcovka takže tu nemôžem hodnotiť inak. Technická stránka filmu je absolútne bezchybná. Skvelá výprava, triky, obsadenie (najmä Miller, Mara a Jackman boli super) hudba, kamera a dokonca aj to 3D je dokonalé. V danom žánri nemám výhrad. Kúzelné chlapčenské dobrodružstvo s vydareným slovenským dabingom. Už aby bol bluray. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Nevím, co jsem čekala, ale měla jsem chuť film vypnout už na začátku, když se Petr dotýkal Saturnu. Jako, co je to za kravinu? Ale dobře, řekla jsem si, dám mu šanci pak jsem byla i ráda. Napřed to byla celkem nuda a čekala jsem, co z toho bude. Potom to začalo být, celkem zajímavé a místy i vtipné a čekala jsem, co bude následovat. Půl hodiny před koncem jsem si říkala, že je to nějaké roztahané, že už bude za chvíli konec a skoro nic se tam nedělo. Protože všechno se událo teprve až na konci. Sice mi to připomínalo chvílemi Piráty z Karibiku a Posledního vládce větru, ale nakonec se mi to líbilo a bylo to i dojemné. Nejvíce se mi líbilo jak se na konci ptal Petr Hooka: "Vždycky budem kamarádi Hooku, že jo?" Hook: "Vždycky, co by se mohlo zkazit." ... Ale stejně z celé tématiky Petra Pana a Země Nezemě, mám nejraději Petra Pana (2003) a mám chuť si ho hned pustit! :D ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Parádní podívaná. Já jsem vlastně nikdy Petra Pana neviděl ani nečetl, takže tohle bylo mé první setkání s ním. A opravdu se mi to líbilo, tvůrci to natočili moderně, tak aby se to líbilo jak dětem, tak i dospělým. Moderní byl i soundtrack filmu, který se krásně poslouchal. Nejvíce se mi líbila postava Jamese Hooka, kterou ztvárnil Garrett Hedlund. Hrozně mi připomínal Jensena Acklesa ze Supernaturalu. Jinak Hugh Jackman byl teda pořádně zamaskovaný jako Černovous, protože jsem ho v té roli vůbec nepoznal. Abych to shrnul, Pan je skvělá fantasy podívaná a nevěřte zdějšímu nízkému hodnocení, film se opravdu povedl. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nehanbím sa. Pocítil som pri projekcii toho sentimentálneho malého chlapca spred 25 rokov. A to je dosť nato, trochu tento film vyzdvihnúť. Spektakulárne non-stop dobrodružstvo, kde síce nieje všetko dokonalé ( či po formálnej alebo obsahovej stránke ), ale všetko spĺňa účel do bodky. Občas nerozumiem diváckej obci, keď sa ten či ten ( nadpriemerne podarený snímok ) stane kolosálnym prepadákom. Konkurencia, či demencia? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Peter (Levi Miller) má na sobě jenom tilko, ale během závěrečné bitvy má na tilku košili a na konci zase už jen tilko. (glumka)
  • V roce 2013 se scénář k tomuto filmu od Jasona Fuchse dostal na seznam filmů, které s největší pravděpodobností nikdo nenatočí.
    (hansel97)

Reklama

Reklama