Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (219)

hansel97 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu evidentně panuje obrovská nevyváženost mezi špičkovým vizuálem, který mě zprvu dostával, a všemi zbylými aspekty filmu. Poměrně toporné a průměrné herecké výkony, i když od tohohle samozřejmě nic herecky dokonalého neočekávám, ale ten příběh je vážně docela nudný. Nebylo tam nic moc překvapivého a tak nějak se to ty dvě hodiny zoufale pomalu vleklo do konce. Ovšem za akční scény musím dát plus, ty se velmi povedly a stejně tak animace, tudíž to vychází na pěkné průměrné tři hvězdy. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Já jsem předlohu nečetla a tak nemohu hodnotit, jak moc se od sebe tato dvě díla liší. Dobré to bylo! Líbil se mi jak svět fantazie, tak i dobře odvedená práce všech zúčastněných. Normálně jsem celou dobu přemýšlela, odkud já toho Černovouse vlastně znám! Ten obličej mi je tak povědomý! Ty oči tak známé! Wolverin zde byl prostě úžasně k nepoznání, ale fajný. Typický Brit Adeel si zde zahrál roztomilou roli dobráckého, avšak lehce ovládnutelného troubu. Nicméně mám pocit, že už jsem ho v podobné roli někde viděla, jen si vzpomenout kde. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľkolepé Hollywoodske remeslo v plnej paráde. Prvá cca. hodina pecková. Úžasná výprava, krásna kamera a zatiaľ ešte zaujímavo pôsobiace postavy a prekvapivo vynikajúce 3D. Čerešničkou na torte je fantastická hudba Johna Powella, ktorá je samostatne zatiaľ najlepším soundtrackom roku. Sedel som v úžase a nechápal som zdrvujúce recenzie zahraničných aj domácich kritikov ale rovnako som sa obával, že nastavenú laťku film neudrží. Obavy sa bohužiaľ potvrdili. Postupom času sa film stáva zlepencom profesionálne natočených scén, ktorému chýba súdržnosť a dejový drive. Nikdy síce neskĺzne do vôd problematických projektov typu Fantastická štvorka ale po úvodnom nabudení ide o studenú sprchu. Aj tak veľmi subjektívnych 7/10 P.S. Dabing je opäť veľmi veľké zlo. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Smíchejte davové scény z "Mad Maxe", scenérie z "Avatara", létací scény z "Man of Steel" a vznikne Vám snímek Pan. Snímek, který si bere všude možně, nicméně ve finále mu to moc nevychází. Film je totiž ve své podstatě jen opulentními omalovánkami, které kromě nánosu CGI a barev neoplývají ničím zvláštním. Film se snad jedině může chlubit nejtrapnější rolí Hugha Jackmana (Ano, role ve filmu "Chappie" je tímto zcela překonána.), několika povedenými akčními scénami, a také faktem, že i v "Zemi Nezemi" mají ve velké oblibě skupinu Nirvana, konkrétně jejich nejznámější počin Smells Like Teen Spirit. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Pekný film. Fakt pekný s úžasným extravagantným vizuálom, skvelými hercami (Jackman samozrejme ruluje, ale krpatý Peter, či rozkošne mimózny Hook tiež nestoja zahodenie..). Na detský film je to podľa mňa z mnohých uhľov pohľadu nadpriemerný film. A keď už nie z iných dôvodov, ktoré by sa mi dali vyčítať za subjektívne. Počuli ste ten soundtrack??? Orgazmický! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Obsazení Rooney Mary do role Tiger Lilly se setkalo s velkou vlnou kritiky. Dokonce vznikla petice, která chtěla zastavit obsazovaní lidí bílé pleti do rolí původně psanýchpro lidi pleti barevné. (hansel97)
  • Snímek vychází z veleúspěšné knižní novely "Peter Pan" skotského spisovatele a dramatika Sira Jamese M. Barrieho (1860 - 1937). (Conspi)

Reklama

Reklama