Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (219)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Priznám sa k tomu filmu ma viedlo obsadenie H. Jackmana a nebolo to práve najhoršie. Čo sa týka príbehu a celého fantazy obsadenia nie je to nič extra, ale čo extra bolo a to teba, že sakra bolo, bola hudba v tomto filme. Scéna, keď piráti priviezli Petra do skalnatého kontinentu a tam všetci spievali, bola perfektná (Pan Original Soundtrack 05 Smells Like Teen Spirit) . Aj ďaľšie hudobné aktivity Johna Powella vyzneli dobre, taže preto som sa priklonil k 60%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Létající vzducholodě, bitva o Anglii, naondulovaný válečný štáb, indiáni, piráti, naklonovaná mořská pana, krokodýli z třetihor, víly, které by zlikvidoval repelent .... Jako fajn, ale kde jsou lidožraví roboti a maxipes Fík? To je tak přeplácané, příběh pořád předkládá nové motivy a to v takovém tempu, že postrádají veškeré emoce a vývoj. Navíc se tam ani vše nevešlo a děj se musí postrkovat ještě i vyprávěním dalších a dalších vedlejších příběhů. Nemá to smysl - hlavní pirát hledá vílí prach a pak chce bez vysvětlení zlikvidovat jeho producenty - víly. Zná proroctví o chlapci, který ho přemůže, přesto ho nechá bez jediného pokusu o zadržení utéct.... Závěrečná bitva je zdlouhavá...Vzhledem k rámcovému zasazení do druhé světové války je možným vysvětlením, že vše se odehrává jen v mysli Petra Pana těsně před tím, než jeho sirotčinec srovná se zemí německá bomba. _____ Vynaložili hodně peněz a triků na hloupost. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu evidentně panuje obrovská nevyváženost mezi špičkovým vizuálem, který mě zprvu dostával, a všemi zbylými aspekty filmu. Poměrně toporné a průměrné herecké výkony, i když od tohohle samozřejmě nic herecky dokonalého neočekávám, ale ten příběh je vážně docela nudný. Nebylo tam nic moc překvapivého a tak nějak se to ty dvě hodiny zoufale pomalu vleklo do konce. Ovšem za akční scény musím dát plus, ty se velmi povedly a stejně tak animace, tudíž to vychází na pěkné průměrné tři hvězdy. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Hned jak se hlavní hrdina dostal do Země Nezemě, napadlo mě srovnání s prvními Letopisy Narnie (2005), Alenkou v Říši divů (2010) nebo s Mocným vládcem Oz (2013). Opět "epická" fantasy plná barevných drahých efektů (že se v jejich záplavě člověk ztrácí), s pěknou hudbou (od Powella jsem ani nic jiného nečekala), kterou jsem si ale v záplavě výbuchů a zbytečného blábolení neužila, a ani příběh není příliš zajímavý - hlavní hrdina se dostane do bájné říše, je vyvolený, jeho návrat byl předurčen, s podivnými přáteli má svrhnout tyrana...). Nebylo těžké uhodnout, jaký zvrat přijde a jak to skončí, a ani nepřišlo nějaké překvapení, nic navíc. A taky je ten film hrozně krátký, jako by to všichni chtěli mít rychle za sebou. Nejlepší věcí na filmu bylo obsazení, bohužel trestuhodně nevyužité. 5/10 ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Peter Pan je moja srdcovka takže tu nemôžem hodnotiť inak. Technická stránka filmu je absolútne bezchybná. Skvelá výprava, triky, obsadenie (najmä Miller, Mara a Jackman boli super) hudba, kamera a dokonca aj to 3D je dokonalé. V danom žánri nemám výhrad. Kúzelné chlapčenské dobrodružstvo s vydareným slovenským dabingom. Už aby bol bluray. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Peter (Levi Miller) má na sobě jenom tilko, ale během závěrečné bitvy má na tilku košili a na konci zase už jen tilko. (glumka)
  • V roce 2013 se scénář k tomuto filmu od Jasona Fuchse dostal na seznam filmů, které s největší pravděpodobností nikdo nenatočí.
    (hansel97)
  • Snímek vychází z veleúspěšné knižní novely "Peter Pan" skotského spisovatele a dramatika Sira Jamese M. Barrieho (1860 - 1937). (Conspi)

Reklama

Reklama