Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (219)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som viac. Peter Pan nikdy nebol môj obľúbený akčný hrdina a nestal sa ním ani teraz. Myslel som, že Joe Wright s tohto vystrieka niečo viac ako len ďalšie klasické dobrodružstvo s hodne fajn vizuálom, hercami, či hudbou, ale tento námet asi na viac nemá. Rovnako ako verzia s roku 2003 aj toto je v celku nezáživné a len na oko pekne vyzerajúce a na uši pekne počujúce. Obľúbený soundtrack: Cast from Pan - Smells Like Teen Spirit, Flying Ship Fight. 65% - 3* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu přijít na to, co je na tomhle Panovi až tak špatně. Je to barevné, je to hektické, pěkně ozvučené a je to i solidně zahrané. Ale je to také nesmírně přeplácané, až moc logiku postrádající a asi i díky právě tomu děsivě nezáživné. Jediné, co jakž takž zaujme, je Smells Like Teen Spirit zpívající Hugh Jackman. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Je paradox, že dávám 4* filmu, u kterého kdybych měla do puntíku vypsat pozitiva a negativa, tak v kolonce negativa bude patrně mnohem více zápisů. Ať už by to byly nevýrazné postavy, místy nenavazující scény (vážně mi občas přišlo, že mezi jednotlivými scénami jedna či dvě další scény chybí), nebo místy až příliš viditelné CGI (ti létající ptáci...). Tohle vše však převyšuje jedno ale, já si film užila. Zkrátka od něho nesmíte čekat něco víc, než jen dětský film v dětském pojetí. Celkovou atmosférou, humorem a vyzněním mi to připomnělo staré pohádkové příběhy, které jsem sledovala jako malá v sobotu v TV. Mrzí mě tak vlastně jen jedna věc, že se vůbec nepovedlo budování vztahů mezi postavami, závěrečných patnáct minut by tak mohlo být mnohem silnějších, takhle jsou to slabší 4*. Pan rozhodně není filmem, který by si zasloužil, aby se o něm říkalo, jak je tragický, možná Vás úplně neohromí, ale jako film na sobotní deštivé odpoledne může být ideální. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Smíchejte davové scény z "Mad Maxe", scenérie z "Avatara", létací scény z "Man of Steel" a vznikne Vám snímek Pan. Snímek, který si bere všude možně, nicméně ve finále mu to moc nevychází. Film je totiž ve své podstatě jen opulentními omalovánkami, které kromě nánosu CGI a barev neoplývají ničím zvláštním. Film se snad jedině může chlubit nejtrapnější rolí Hugha Jackmana (Ano, role ve filmu "Chappie" je tímto zcela překonána.), několika povedenými akčními scénami, a také faktem, že i v "Zemi Nezemi" mají ve velké oblibě skupinu Nirvana, konkrétně jejich nejznámější počin Smells Like Teen Spirit. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Nevím, co jsem čekala, ale měla jsem chuť film vypnout už na začátku, když se Petr dotýkal Saturnu. Jako, co je to za kravinu? Ale dobře, řekla jsem si, dám mu šanci pak jsem byla i ráda. Napřed to byla celkem nuda a čekala jsem, co z toho bude. Potom to začalo být, celkem zajímavé a místy i vtipné a čekala jsem, co bude následovat. Půl hodiny před koncem jsem si říkala, že je to nějaké roztahané, že už bude za chvíli konec a skoro nic se tam nedělo. Protože všechno se událo teprve až na konci. Sice mi to připomínalo chvílemi Piráty z Karibiku a Posledního vládce větru, ale nakonec se mi to líbilo a bylo to i dojemné. Nejvíce se mi líbilo jak se na konci ptal Petr Hooka: "Vždycky budem kamarádi Hooku, že jo?" Hook: "Vždycky, co by se mohlo zkazit." ... Ale stejně z celé tématiky Petra Pana a Země Nezemě, mám nejraději Petra Pana (2003) a mám chuť si ho hned pustit! :D ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Peter (Levi Miller) má na sobě jenom tilko, ale během závěrečné bitvy má na tilku košili a na konci zase už jen tilko. (glumka)

Reklama

Reklama