Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (219)

bourec 

všechny recenze uživatele

Jen kdybych při čtení komentů a obsahů filmu zajel taky na profil tvůrců,zejména režiséra,tak bych se vyhnul podobnejm trapárnám.Snad jen prvních deset minut mělo jakousi úroveň,ale pak to byla nebetyčná chujovina.Nějakej art pro mladší.Loď pluje v bublinách vody.lítá jak stíhačka,Jackman je voblečenej ne jak pirát,ale jak píčus z tranvesty šou,a les i všechno v něm je tak kýčovitý,umělý,až se mi z toho ježily chlupy.Točit filmy podobnym stylem je asi nějaká nemoc,nebo postižení.20%. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Wrightův výlet do Země Nezemě dopadl tak, jak většina diváků očekávala. Díky Jackmanovi a povedené audiovizuální stránce je Pan zábavným filmem, ale je na něm vidět, že cílovou skupinou jsou především děti. Těm totiž nebude vadit bizardní hudební cover songu Smells Like Teen Spirit, absence dějových zvratů, několik zjevně prostříhaných scén nebo povrchnost celého scénáře. Šestý film od Joe Wrighta a šestá trojhvězda. To už není náhoda. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Priznám sa k tomu filmu ma viedlo obsadenie H. Jackmana a nebolo to práve najhoršie. Čo sa týka príbehu a celého fantazy obsadenia nie je to nič extra, ale čo extra bolo a to teba, že sakra bolo, bola hudba v tomto filme. Scéna, keď piráti priviezli Petra do skalnatého kontinentu a tam všetci spievali, bola perfektná (Pan Original Soundtrack 05 Smells Like Teen Spirit) . Aj ďaľšie hudobné aktivity Johna Powella vyzneli dobre, taže preto som sa priklonil k 60%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pokud rodinná pohádka, dávám přednost tomuhle před animáky. Krásná Rooney Mara, Výborný Hugh Jackman a šikovný nadějný mladý Levi Miller. Chválím i krásný barevný vizuál ( krokodýl úžasný) a příjemné tempo. Sice se Pan nechytá na Jacka s obry a Čaroděje ze země Oz, pořád se jedná o příjemnou rodinnou "infantilní" zábavu. 65% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento Pan bol viac akčný ako kúzelný, ale mne sa to páčilo. Pri tých zborových spevoch a pri lietaní Petra, a la Superman, som síce zatvárala oči, ale napríklad taký začiatok bol úžasný a aj všetky postavy mi boli sympatické (dokonca aj slečna Rooney). Ja som si film užila, mala som naň náladu, a to fantasy nie je mojou doménou. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v létě 2014 v Anglii, a to mimo jiné i v Cardingtonských hangárech u Bedfordu. (FoxMulder)
  • Obsazení Rooney Mary do role Tiger Lilly se setkalo s velkou vlnou kritiky. Dokonce vznikla petice, která chtěla zastavit obsazovaní lidí bílé pleti do rolí původně psanýchpro lidi pleti barevné. (hansel97)

Reklama

Reklama