Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (219)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Neříkám to často, nicméně What the F**k? Myslím si, že jsem již viděl ledacos, nicméně i přesto byl pro mě tenhle snímek Joe Wrighta jedno dvouhodinové pozvednuté obočí. Herecky absolutně mimo, scenáristicky vyloženě na bednu a celkově výpravou tak za čárou, že to v posledních letech v blockbusterové tvorbě nemá obdoby. Pan je šílenost pro kterou těžko nacházím slova a především pochopení. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Petr Pan se mi jako pohádka nikdy dvakrát nelíbila, rozhodla jsem se tady tomu dát šanci, protože, no proč ne? A akorát mě to utvrdilo v tom, že Petr Pan se mi asi nikdy líbit nebude. Začátek mě ničím neoslovil, ale tak jsem to přetrpěla s tím, že snad se to rozjede, jakmile se dostaneme do Neverlandu, jenže se to nerozjelo. Vůbec mě to nechytlo a zdálo se mi to hrozně dlouhé. Cast mě pak taky moc nenadchnul, sice jsem se těšila na Garretta v roli Hooka, ale to bylo něco otřesného. Dobře se na něj dívá, ale hrát teda fakt neumí, strašně přehrával a mluvil (s prominutím) jako dement, vůbec jsem nepochopila o co se pokoušel (asi jsem holt zvyklá na kvalitnějšího Kapitána). 2* ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Pekný film. Fakt pekný s úžasným extravagantným vizuálom, skvelými hercami (Jackman samozrejme ruluje, ale krpatý Peter, či rozkošne mimózny Hook tiež nestoja zahodenie..). Na detský film je to podľa mňa z mnohých uhľov pohľadu nadpriemerný film. A keď už nie z iných dôvodov, ktoré by sa mi dali vyčítať za subjektívne. Počuli ste ten soundtrack??? Orgazmický! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento Pan bol viac akčný ako kúzelný, ale mne sa to páčilo. Pri tých zborových spevoch a pri lietaní Petra, a la Superman, som síce zatvárala oči, ale napríklad taký začiatok bol úžasný a aj všetky postavy mi boli sympatické (dokonca aj slečna Rooney). Ja som si film užila, mala som naň náladu, a to fantasy nie je mojou doménou. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu přijít na to, co je na tomhle Panovi až tak špatně. Je to barevné, je to hektické, pěkně ozvučené a je to i solidně zahrané. Ale je to také nesmírně přeplácané, až moc logiku postrádající a asi i díky právě tomu děsivě nezáživné. Jediné, co jakž takž zaujme, je Smells Like Teen Spirit zpívající Hugh Jackman. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Obsazení Rooney Mary do role Tiger Lilly se setkalo s velkou vlnou kritiky. Dokonce vznikla petice, která chtěla zastavit obsazovaní lidí bílé pleti do rolí původně psanýchpro lidi pleti barevné. (hansel97)
  • V roce 2013 se scénář k tomuto filmu od Jasona Fuchse dostal na seznam filmů, které s největší pravděpodobností nikdo nenatočí.
    (hansel97)

Reklama

Reklama