Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carmen a António mají před svatbou a jsou naprosto šťastný pár. Zcela náhodou však najde António fotografii Carmen v objetí jiného muže. Nikdo z přátel a známých nechce o tom muži říci nic bližšího, protože to bylo dávno". V Antóniovi však začíná pomalu klíčit posedlost... Snímek je pozoruhodně zachyceným příběhem obsese bez jakýchkoliv pomocných brutálních prostředků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený a napsaný snímek o žárlivosti. Skvělé ukazaný měnící se charakter může veřícího své nastavající. Ze štastného muže až na pokraj sil a rozpolcenosti. Trápení se minulostí nevede nikdy k dobrému. Moc krásný poslední záběr z pohledu padajících vodních kapek. Dobré herecké výkony a zajímavé pohledy kamery(rozpůlený pohled na detail obličeje a pohybem za ním). Drama v kterém každý na určitou chvíli pozná sám sebe. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Našemu školnímu literárnímu semináři vděčím za to, že se dostanu k filmům, které nejsou tak všeobecně známé (nepochází z americké produkce), přesto mají něco do sebe. "Žárlivost" je film s dobrými herci, krásnými záběry (ten déšť!), přesto mi dějová linka přišla málo rozvětvená a z přihlédnutím k závěru filmu docela nereálná. Kdyby každý partner řešil fotky svých protějšků tímto způsobem, jak by to asi na světě vypadalo... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ziarlivost je emocia, ludsky cit, vznikja na zaklade predstavivosti. Ako ukazuje neznamy reziser Aranda, moze sa preniest az do posadnutosti. ked clovekj rozmysla nad tou jednou vecou, potom to zvykne dopadnut kadejako, ze jo : 77 % ()

Pedro 

všechny recenze uživatele

V pravdě průměrný film, o který jsem zavadil jen díky tomu, že byl vysílán v originále s titulky. Popravdě, za to nejzajímavější na něm považuji právě tu mnou milovanou španělštinu. ()

Reklama

Reklama