Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rena jednoho dne kontaktuje bývalý kamarád jeho bratra a řekne mu, že je stále naživu. Sice ho všichni dlouhá léta považovali za mrtvého, když se ztratil se svou jednotkou někde v Kambodži, ale videopáska dokazuje pravý opak. Tvrdohlavý Reno chce bratra za každou cenu najít, a tak se pouští do nebezpečné hry. Při ní si musí proboxovat cestu až do samotného pekla, kde narazí na Goliáše. Nezbývá než spolu bojovat na život a na smrt! (Rodriguez)

(více)

Recenze (3)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí - Odpadlík! *** Dělat film ze seriálových dílů je špatný nápad. Třeba jako filmový pilot k seriálu by to bylo dobrý, ale takhle nee. A mimochodem tento dvojdíl se všude uvádí pod názvem: Klec smrti. 50% ()

Reklama

Namefar 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech panovaly obavy z návratu k tomuto seriálu. První epizoda pozitivně překvapila. Hezké holky, zvraty a sympatičtí herci. Guilty pleasure, ideál. ()

Reklama

Reklama