Reklama

Reklama

Odpadlík - Série 2 (1993) (série)


Vražedná soutěž, 1. část (S02E20)

(epizoda)
  • Česko Renegát 2: Fronta na smrt (více)

Obsahy(1)

Reno Raines alias Vincent Black pracuje ve službách Bobbyho Sixkillera a nyní dostali nabídku na nezdaněný milion dolarů na švýcarské konto, když najdou viceprezidentku, která prováděla firemní špionáž. Nyní je na útěku i s čipem do supermoderního počítače. Jenže když se dostanou na stopu, věci se malinko zkomplikují. Bobby je v Mexiku zatčen za vraždu. Reno si musí poradit sám a věci dotáhnout do konce. (Rodriguez)

(více)

Recenze (2)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Spojení dvou, na sebe navazujících, dílů klasického Odpadlíka, akorát s jiným ( horším dabingem ), než jsem zvyklý z televize. Odpadlíka jsem kdysi sledoval hodně akčně a i přes očividnou jednoduchost, místy až tupost, jsem ho vždy měl rád. Bohužel tyto dva díly, spojené ve film, jsou jedny z těch slabších, nudných. 2* ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí - Odpadlík! *** Dělat film ze seriálových dílů je špatný nápad. Třeba jako filmový pilot k seriálu by to bylo dobrý, ale takhle nee. A mimochodem tento dvojdíl se všude uvádí pod názvem: Vražedná soutěž. 50% ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama