Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer je mladá a ambiciózna manažérka oddelenia reklamy v nie práve prosperujúcom obchodnom dome v Bostone. Jedného dňa príde s geniálnym nápadom, ako pomocou reklamného triku zachrániť obchodný dom - a tým aj svoju pracovnú pozíciu – pred krachom. Rozhodne sa, že staré zvyky nahradí súťažou s názvom „Svalnatý Santa". Davidovi tiež krachuje biznis – má rodinnú pizzériu a snaží sa ju všemožne zachrániť. Zoznámi sa s Jennifer a medzi nimi to začne poriadne iskriť. Čoskoro však vyjde najavo, že firma, pre ktorú pracuje Jennifer, je zároveň zodpovedná za krach Davidovej pizzerie, a komplikácie sú na svete. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

erisibillova 

všechny recenze uživatele

Už 3. rok fičím na vianoce na tento film. Je taký jednoduchý,romantický, vianočný.. stvorený pre mna. Herci tiež simpatický. Merry Christmass! :D ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, pokud jste ředitelkou marketingu v obchodním domě, který krachuje a hrozí mu zrušení? Možností je zcela jistě několik, hlavní hrdinka hodlá kupříkladu využít toho, že se blíží Vánoce, a vyhlásí soutěž o nejvíce sexy Santu, což je něco jako SuperStar, akorát zde soutěží polonazí muži. Zvítězí sympatický mladý student medicíny jménem David, který se okamžitě stává středem zájmu a lidé (obzvláště ženy) stojí několikahodinové fronty, jen aby se s ním mohli vyfotit. Tenhle vánoční film přišel s velmi originální zápletkou, což jen chválím, protože není lehké v tom množství vánočních filmů, které už byly natočeny, vymyslet něco nového a inovativního. S touto částí děje jsem byl spokojen, a je jen škoda, že romantická zápletka filmu ho bohužel shodila někam do průměru, protože tam už vše bylo snadno předvídatelné a mnohokrát viděné. Nicméně film jako celek působí atraktivně, mile a tak nějak celkově příjemně vánočně, a o to zde šlo asi především. Ač film nabízí kus originality, přesto nemohu kvůli výše zmíněným výtkám hodnotit lépe než průměrnými třemi hvězdami, ale možná zapůsobí čas a za nějakou dobu nějakou tu hvězdičku přidám. ()

Reklama

Themyth 

všechny recenze uživatele

Takmer odpad. Vzdávam sa komentáru. Priznám sa, nechce sa mi vypisovať všetky nedostatky filmu. Je ich veľmi, veľmi veľa. ()

magu 

všechny recenze uživatele

Toto som videl úplne náhodou keď to pozerala dcéra a chvalabohu som pri tom stihol robiť aj iné veci, pretože keby som mal tomu venovať čo i len sekundu seriózneho sledovania, tak by som z tej vianočnej presladenosti určite dostal cukrovku. Jedna hviezda za hlavnú predstaviteľku a prvýkrát v histórii pridávam komentár ako prvý. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama