Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrenalínový závislák Devi (Salman Khan) sa stáva zlodejom po tom, čo ukončí krátky vzťah so svojou teraz už bývalou priateľkou Shainou (Jacqueline Fernandez). Čoskoro však zistí, že ho prenasleduje policajný veterán Himanshu Tyagi (Randeep Hooda) a k tomu všetkému je ešte zatiahnutý do vojny gangov. Za všetkými udalosťami v skutočnosti stojí tajomná a veľmi dôležitá misia, v mene úspechu ktorej je Devi ochotný položiť život... (Da_reba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Mám rada filmy, ktoré sú tak šialené, že im človek vôbec nemusí veriť. V tomto filme je naozaj všetko, hudba fakt dobré piesne a ako v Salmanových filmoch je zvykom, je ich o trochu viac, znalec Bolly filmov tu zachytí vtipné odkazy na iné Salmanove filmy, fakt som sa nasmiala. Salman má nesporne veľký komediálny talent a tu sa mu podarilo udržať rovnováhu a neskĺznuť k trápnosti. Samozrejme aj dávka citov, len, a kvôli tomu som aj nedala 5 hviezd, čo sa týka citov ten koniec nejako odflákli, zamerali sa na akciu a o tom ako vzťah hlavnej dvojice dopadol sa divák dozvedel len z jednej vety na záver. To sa mi nepáčilo, ale inak dobrý..... Vo filme je jedna scéna ako cez kopirák z JTHJ, kde Katrina tancuje na diskotéke v "tuneli", tu sa takto realizovala Jacquelin Fernandez a musím povedať, že Katrina z JTHJ za ňou ale dosť zaostávala, ale inak bola táto scéna okopírovaná a ešte aj hudba bola veľmi podobná. Inak sa mi ale Jacquelin moc nepáčila, možno to bolo aj rolou, ale väčšinu filmu bola ako bábka bez výrazu a nejaká drevená .... ale ako celok film zabavil, potešil oko aj uši :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ano, je to záměrná šílenost, která od začátku dává všemi způsoby najevo: tohle je jen zábava, je to jen film. Jo, ale postava Salmana Khana se chová jako psychicky nemocný člověk. Jeho motiv - zločincem z dobrého srdce - hodně ztrácí, když cestou za lepším světem pozabíjí spoustu nevinných lidí. Dívce nevěřím, že by se do něj zamilovala. Fernandezová se navíc legračně po dvou třetinách filmu vytratí a už se o ní jen mluví (že by ji natáčení přestalo bavit nebo dostala lepší nabídku?). Takže přes efektní skoky, pády a výbuchy (to musela být největší hromadná pojistná událost v dějinách Varšavy od války) mě to vůbec nebavilo. ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

Bollywood se vším všudy. Pro zdejší ignoranty, kteří nechápou Indickou kulturu, způsob vnímání a tím spjaté filmování, je to samozřejmě nesmysl blížící se odpadu. To jsou tzv. úzkoprsci bez schopnosti se povznést a přijmout odlišný způsob zprostředkování. Občas si Bollywood naservíruji (přičichl jsem k němu v Thajsku) a musím říct, že má své neopakovatelné kouzlo. Zpěv, barvy, vtip, nadsázka, naivita (záměrná), optimismus, romantika, krásné ženy.. to jsou atributy, které Indickou kinematografii symbolizují. V poslední době jejich filmařina po řemeslné stránce neuvěřitelně vzrostla, rozhodně nedělají ostudu a technicky/vizuálně jsou jejich filmy TOP. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Místy hodně vtipný, akcí přemrštěný a hodně ztřeštěný film s pěkným obsazením. Film opět postrádá chronologický děj a je zde spousta flashbacků. Jako celek to ale dá smysl a když vám nevadí akce jen na oko a místy bláznivé taneční kreace, film si jistě užijete. Za mě 80% :) ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná ultrasračka i na indické poměry. Tenhle sice místy pěkně vypadající, ale lobotomický gejzír teatrálních trapností, které nejsou vtipné ani humorné, ale ultratrapné, dělá i ze srágor typu Megapiraňa a Megažralok vs. crocosaurus niterná rodinná dramata s nesmírným filozofickým přesahem. Pohybově postižený superzloděj se ztvrdlýma kalhotkama přes ksicht, vyšetřovatel s papundeklově nagelovaným účesem a od prvních minut kurvu z laciného porna zjevem připomínající "nemůžu-se-provdat" rádoby modelka. Ne jeden, ale hned dva odpady! Ne, tři! Vosm vodpadů! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama