Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Beth po nečekané smrti jednoho dne znovu obživne, chopí se její přítel Zach příležitosti a rozhodne se s ní podniknout vše, co za jejího života nestihli. Avšak jak Zach brzy zjistí, Beth není taková, jakou si ji pamatuje a brzy mu obrátí svět vzhůru nohama. Inspirovaný příběhem Mary Shelleyové, režisér a scenárista Jeff Baena natočil film kombinující elementy mladé lásky, zlomeného srdce a zombie komedie. (Larrysbride)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že by to mohlo být docela vtipné. Pak jsem si zase myslel, že by to mohlo být tak nějak hezky bizarní. Ale ono je to nakonec jen divné a ve většině případech ani nebyl využit potenciál herců, kteří se zde objevili, což je hodně velká škoda vzhledem k obsazením, jaké snímek "Life After Beth" měl. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Až kým sa Audrey Plaza nezmenila definitívne na zombíka, tak to celkom ušlo. Ale potom? No akoby nemohla zostať po celý čas taká schizofrenická - to by bolo oveľa lepšie. Rozhodne však nechápem čo donúti také herečky ako Anna Kendrick či Aubrey Plaza prijať rolu v takomto už na prvý pohľad biednom filme? To mi zostane asi navždy záhadou. Čo sa príbehu týka, nie je to ani len na hranici priemernosti, no a s dejovým vývojom je to ešte horšie. Vlastne človek napokon zistí, že jediné čo na tomto filme bolo dobré, tak asi len pohľad na sympatickú Audrey, a asi už fakt nič iné. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Právě, když jsem si po řadě nanicovatých chodů v lednovém meníčku říkala:" Už mě sakra někdo překvapte!", přistane mi na talíři tahle soft "Svatební košile" po americku, která se drží receptu žánrových ingrediencí, ale zároveň má takový originální šmak. Zábavný výstřelek - a ty já ráda, tohle prostě nepotopím, už pro ten žhavý sex se studenou mrtvolou, bratrovy hlášky, procházku se sporákem na zádech, návštěvy mrtvých příbuzných a klidný džezík k tomu :-) ()

Ghoulman 

všechny recenze uživatele

Navzdory nízkému hodnocení si myslím, že tohle je dost povedený film - sympatické obsazení mladých talentovaných herců, božský výběr indie hudby, velice zajímavé pracování s konvencemi zombie žánru, nekompromisní černý (nebo lépe řečeno spíše šibeniční) humor a k tomu navíc přesah v podobě možnosti skrytého čtení příběhu, které je možno číst jak v rovině, v níž mladý muž ztratil přítelkyni, která se vrátila jako zombie, ale též je možné jej vnímat jako příběh o vztahu, kde to dvěma lidem neklapalo, ale když se pokusil jeden z partnerů vše slepovat ze zármutku a osamělosti, zjistil, že vše, co získává od tohoto "přezrálého" vztahu je jen zatuchlý pach čehosi, co mělo raději zůstat v symbolické rovině mrtvé. Já osobně jsem navýsost spokojen (a jsem moc vděčný, že jsem mohl DeHaana po delší době znovu vidět v hlavní roli (jo a Plaza je k sežrání (byť ke konci filmů bych už asi neřekl, že přímo k nakousnutí). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když milujete jistou herečku a horrory a štve vás, že ve vašem milovaném žánru moc nehraje (a Stmívání do něj rozhodně neřadíte), ale pak začnete zjišťovat, že tu a tam... Ano, Anna Kendrick (slunce naše jasné) v horroru (tak jako hodně jiných hereček) začínala (v seriálu Fear Itself) a i poměrně nedávno si střihla vedlejší roli v této romantické zombie komedii. Jen je škoda, že ta zápletka, která je velmi slibná a přináší na mysl nejednu humornou situaci, není plně využita. Toho humoru je tu pomálu, i když povedené scény tu jsou. Spíše než komedie je to takové podivně úsměvné romantické drama. Marně se snažím vybavit, ve kterém jiném filmu někdo souložil se zombie... ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama