Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když v zimě léta páně 1846 zemřelo 36 lidí hladem nebo zimou v Donnerském průsmyku, indiáni to začali považovat za kletbu a uvěznění duše mrtvých uvnitř hory. Když vulkanologové naměří kritické hodnoty po jednom malém otřesu, vydává místní šerif pokyn k evakuaci města i hory. Jenže situace se o dost zhorší po erupci sopky, lidé musí bojovat nejen s přírodním živlem, ale také s dušemi mrtvých, kteří se změnili v sopečné zombie! (Rodriguez)

(více)

Recenze (21)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Šerif zachraňuje svoju rodinku v horskej oblasti pred aktívnou sopkou a starou kliatbou, čo vytvorila lávových zombíkov... Kto trochu pozná tvorbu režiséra Pereza, tak už vie, že nič moc sa od neho čakať nedá. Väčšinou sa totiž len baví s prázdnymi, pseudohororovými počinmi, ktoré sa vyznačujú ľahkou zameniteľnosťou a akýmsi tichým, mdlým pojatím, kde sa príliš nedarí vyplniť scény niečím zaujímavým. Napriek tomu je však viacero jeho filmov pozerateľných a podobne pozerateľný je aj tento aktuálny, hoci štýlovo je trochu inde a snaží sa o odľahčené, zábavnejšie pojatie, typu jeho SyFy kolegov. To sa mu aj vcelku darí a ja ho považujem za jeho doposiaľ najlepší film. Aj keď na rovinu - je to stále iba taká stupiditka, kde po horách naháňa ľudí smiešna láva, ktorá vyzerá ako veľká pizza a vypúšťa zo zeme zombíkov. Kto má averziu voči lacným a tupým béčkam ako od SyFy / Asylum, tak sa s tým samozrejme zaoberať vôbec nemusí. ()

Allein4 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo? Danny tam měl asi nejlepší roli - objevil se tam dohromady max tři minuty. Absolutně šílená 22/7čovina. Špatné triky bych částečně dokázal pochopit - když prostě není rozpočet moc nadupaný, tak se nic jiného čekat nedá. Ale tak se to alespoň snažím dohonit dějem. A ten byl ještě mnohem horší. Už od prvních vteřin jsem se vyloženě řechtal smíchy. A neopustilo mě to po zbytek celého filmu, který vydržel zapnutý do závěrečných titulků jen proto, že jsem se při tom učil španělštinu, němčinu a věšel prádlo. -900 % (nula by byla urážkou nuly) ()

Reklama

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Máte chuť na Dannyho Treja ako nakopáva assy zombíkom a púšťa im žilu mačetou? Tak to aj ja, ale nanešťastie tentokrát sa take niečo vôbec nekoná. Namiesto toho tu je akýsi indiánsky šaman Nočný vlk, ktorý by sa neuplatnil ani v cirkuse a už vôbec nie ako zombiebijec. Katastrofálne efekty, nudná réžia, otrasná hudba a smiešne pôsobiaca sopka, to všetko je príliš málo na to, aby som tomu dal čo i len jedinú hviezdičku... ()

Filmmaniak odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem sice viděl větší slátaniny, ale i tak je to dost bída. Danny Trejo je tam asi dvě minuty, sopka vyflusuje zombíky a trapně digitální lávu, ale většinou se neděje nic a je to hrozná nuda. Nezáměrně zábavné to trochu je, ale nikoli v dostatečné míře. A fascinuje mě režisérova snaha za každou cenu neustále cpát přímo před kameru různé rozostřené předměty, případně ramena herců. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Tak hlavně Danny Trejo tady v podstatě nehraje, ale jen plní úlohu maskota, to mi vadilo asi úplně nejvíc. Já se tak těšil, jak se Danny nasere a půjde kosit zombíky a ono nic. Kdyby radši měl roli šerifa on a tu vsuvku s vypravěčem mohli úplně vynechat. Za druhé, celý příběh je podaný tak neosobně, až je mi úplně jedno, jak dopadnou postavy. No a když už dojde na zombíky, tak se scény soustředí hlavně na střeva a další vnitřnosti, zkrátka ňamka. Chybí tomu ten správnej borec, kterej vezme situaci pevně do rukou, popadne sekeru nebo mačetu a vydá se na nemrtvé parchanty. Zombie apokalypsa musí bejt pořádná řežba a ne takovej slabej čajíček. Očekával jsem něco trochu jinýho, ale to je můj problém, není to úplně špatný film. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama