Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se padesáté výročí Doktora Who a pro Sylvestera McCoye, Colina Bakera a Petera Davisona vyvstává jedna podstatná otázka – budou v něm hrát? Zpočátku si myslí, že je to samozřejmostí. Přeci jen jsou bývalými Doktory Who, a tak není snad žádný pochyb, že se v něm objeví. Když se jim ale nikdo neozývá, začnou mít pochybnosti. Ty pak přerostou ve strach, který je donutí zavolat do BBC a nabídnout se s tím, že by si byli ochotní si zahrát ve speciálu k padesátému výročí. Ačkoliv tak otravují info-linku nepřetržitě déle jak dva dny a vysedávají neustále u telefonu v naději, že jim někdo zavolá, nedočkají se žádného úspěchu. Rozhodnou se protestovat, ale brzy zjistí, že jediná cesta vede přímo. Do středu samotného natáčení speciálu k padesátému výročí. Zasáhnout a vnutit se. To je jejich povinnost. Ať už jsou současnými hlavními hvězdami Matt Smith a David Tennant, oni jsou stále Doktory Who. A mají právo se ve speciálu objevit... (P. J. D.)

(více)

Recenze (22)

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky, kteří vědí, že číslování u jednotlivých Doctorů není jen tak zbůhdarma .A že Doctor, to není jen Chris, David a Matt, ale i banda úžasných vtipných (a pokud jde o Paula McGanna i zatraceně dobře vypadajících) chlápků. Pokud je znáte, víte kdo si koho vzal a kdo kde co právě natáčí, tak vás čeká výborná půlhodina. U některých částí jsem doslova brečela smíchy. ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Všechno, co vám chybělo v The Day of the Doctor. Čím víc znáte pozadí natáčení Doctora Who, tím více si to užijete. Šokující odhalení ohledně Johna Barrowmana, Tennantovic klika a Sylvestr McCoy neustále otravující s tím, že hraje v Hobitovi (možná přijde i Gandalf), to všechno podané s humorem Britům vlastním. Pro fanoušky Doctora Who povinnost. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak krásně jsem se už dlouho nezasmál. Parádička. Zpívající John Barrowman. Gandalf . Fantastické hlášky a zápletka. Geniální prostřih na čtvrtého Doctora. Samolibý Colin Baker. Celer. Rodinný vztah mezi Desátým, Pátým a Pátého dcerou. Russel T. Davies. Moffat. Masakr. 100%. A ano, je to mnohem, mnohem lepší, než nějakej The Day of the Doctor. Tohle je výroční speciál, jak má být. 100%. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Splnění mého snu o tom, jak si jednou Peter Davison, David Tennant a Georgia Moffett udělají legraci z toho, jak pohádkově vypadají jejich rodinné vazby pro nás fanoušky. V kombinaci se zpívajícím Barrowmanem a fanboyovským Daviesem perfektní jednohubka pro všechny, kteří v Doctorovi vidí dostatečně daleko za televizní oponu. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle snímek mě dokázal dobře pobavit! A to jsem na to zprvu měl poněkud rozporuplné názory. Holt člověk nemůže soudit knihu podle obalu. Perfektní vtípky, nejen slovní, ale také vizuální a dotažené pěkně do konce, čehož si docela cením (u amerických seriálů se většinou člověk musí spokojit jen s těmi slovy). Tři dalekové, obleky doktorů, ale i jejich posedlost dostat se do dokumentu krásně ušitá každému charakteru přesně na míru - skoro jako oblek pro Doktora Who. Co mi rozhodně vadí, je délka filmu. Vím, že to byl spíše vtípek, ale byl to fakt mistrný vtípek. Zasloužil by rozhodně delší dobu. Uteklo to jedna dvě ani jsem nestačil mrknout. Bohužel. Dvakrát, klidně i třikrát delší a bylo by to naprosto super. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu lze často pozorovat odkazy na trilogii Hobbit, ve které si zahrál sedmý Doktor Who Sylvester McCoy. (P. J. D.)
  • Na začátku řekne Sean Pertwee Olivii Colman, že pojede do Prahy natáčet seriál, o kterém ale zatím nemůže mluvit. Šlo o seriálu The Musketeers (od r. 2014), jehož první řada se u nás v té době natáčela a kde si Pertwee zahrál epizodní roli. (venalce)
  • Ve filmu se objeví vnitřek Tardis aktuálního doktora (Peter Capaldi). Jedná se tak o vůbec první snímek, ve kterém se objeví. (P. J. D.)

Reklama

Reklama