Reklama

Reklama

Amira & Sam

  • USA Sam & Amira (neoficiální název)
Trailer

Obsahy(1)

Válečný veterán Sam (Martin Starr) pracuje na Wall Street a zároveň si plní sen jako komik. Amira (Dina Shihabi) uprchla z Iráku do Ameriky poté, co byl její bratr zavražděn americkými vojáky. Přes svého strýce, který pracuje jako tlumočník, se pozná se Samem. Amira je pronásledována policií a hrozí jí vyhoštění ze země, čemuž se Sam snaží ze všech sil zabránit a je ochoten riskovat vše, za co sám dříve bojoval. (Dementra)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to je v podstatě jednoduchá romance, ale nemohu si pomoct, mě tahle jednoduchá romance nesmírně bavila. Zbytečně se zde netlačí na pilu, i když to finále už je trochu v podobném stylu, ale je vidět, že ta dvojice se k sobě prostě hodí a vy jim to věříte. Já jim to věřil a navíc je Dina Shihabi nesmírně krásná žena. V těch červených šatech je úchvatná. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tradičný indie film o multikulturálnych vzťahoch a nejakej tej vojne v pozadí. Funkčné v romantickej línií( snáď až tradične na koniec), nefunkčné vo všetkých ostatných. Tie narúšajú štruktúru romance a skĺzavajú do drámy bez toho aby riešili nastolené závažné otázky, alebo naopak zľahčovali ich humorom. Starr spolu s krásnou a tým myslím doslova a do písmená od vlasov, cez prsty na nohách až po jamky na lícach pri úsmeve, krásnou Dinou Shihabi hrajú veľmi prirodzene. Minimálne dlhý záber ich rozhovoru na posteli patrí k highlightom filmu. Keby sa v takom duchu niesol celý film, bolo by to veľmi svieže prekvapenie. Niečo čo neurazí, nenadchne a čo funguje naozaj len vďaka remeselnej zručnosti aj keď tá scenáristická za ňou značne zaostáva. Zasadenie do prostredia stand up komikov považujem za svieži nápad, ktorý je až trestuhodne nevyužitý. ()

Reklama

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Lehký, sympatický film na téma ilegálního přistěhovalectví rodin tlumočníků amerických vojáků a problémů se získáním azylu. Sice nakousne všechno a nic pořádně, takže dost klouže po povrchu, ale je natočen s grácií, nezávažně. Martin Starr je pořád stejný, snadno oblíbitelný freak. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama