Reklama

Reklama

Do You Believe in the Devil?

Krátkometrážní / Drama / Horor / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, 2012, 19 min

Obsahy(1)

Dvaja najlepší priatelia popíjajú "Jacka Danielsa" a spomínajú na minulosť. Jeden z nich z ničoho nič začína rozprávať šialený, neuveriteľný príbeh o tom, ako stretol posla samotného diabla. Pointa jeho príbehu je jednoznačná: kto vykoná nejaký skutok v jeho mene, vykúpi sa zo zoslania do pekla. Každý z nás však skrýva svoj vlastný príbeh... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (3)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja najlepší priatelia popíjajú Jacka Danielsa a spomínajú na minulosť. Jeden z nich z ničoho nič začína rozprávať šialený, neuveriteľný príbeh o tom ako stretol posla samotného diabla. Pointa jeho príbehu bola jednoznačná. Sprav niečo pre neho a vykúpiš sa zo zoslania do pekla. Každý však máme svoj vlastný príbeh ... Bez mimoriadnej atmosféry, alebo extra šokujúceho gore. No tá story a jej rozuzlenie, niet čo dodať - 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se pořádně chlastá, spousta lidí si pustí hubu na špacír a začne vám vyprávět nejeden zajímavý příběh. Některé stojí za hovno, jiné jsou čistě vymyšlené, ale najdou se i také, jenž jsou skutečně pravda pravdoucí a to se nám snaží dokázat hlavní dvojice kamarádů. Jeden z nich na nechutných veřejných hajzlících potkal ďábla a od té chvíle to s ním šlo z kopce…Hlavně se v jeho okolí začaly hromadit mrtvoly…Na každého však jednou dojde…Na můj vkus až moc ukecaný krátkometrážní kousek, kde bylo málo akce na úkor dialogů, což byla škoda, protože jistý potenciál i pokus navodit zajímavou atmosféru tu jednoznačně byl. Škoda, ale tak je to lepší podprůměr…40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být docela dobré, ale celou dobu jsem si nebyl jistý, jestli je to myšleno jako komedie, nebo ne. Herecké výkony by nasvědčovaly spíše oné komedii, ale příběh nikoli. Hororová atmosféra se nedostavila, tvůrci spíš chtěli, aby to bylo cool. ()

Reklama

Reklama