Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dej filmu Rob The Mob je zasadený do New Yorku v roku 1991, kedy mladý pár, Thomas Uva (Michael Pitt) a Rosie Marie De Toma (Nina Arianda), neskôr prezývaní Bonie a Clyde, spolu začali prepadávať talianske spoločenské kluby v Queens, ktorých vlastníkmi a jedinými členmi boli príslušníci mafie. Jedného dňa však Tommy nájde po lúpeži v peňaženke jedného z mafiánov niečo, čo je oveľa väčšie, ako si obaja dokázali predstaviť. Keďže po tejto veci už dlho pátra i FBI, obaja sa stávajú hlavným terčom nielen pre mafiu, ale aj pre mužov zákona. (sochoking)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (24)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Víc než cokoli jiného je tenhle film zajímavý hlavně proto, že vypráví o skutečných událostech, které se staly. Jenže jeho styl vyprávění je poměrně unylý a místo toho, aby to bylo pořádně drsné, si musíme užít Andyho Garciu, který to svým charismatem jako jediný trochu zachraňuje. Na drama podle skutečné události je to dost málo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva amatérští pitomci nejenže vykrádají mafiánské kluby, kde platí pravidlo "Beze zbraní", ale když se dostanou k jistému citlivému materiálu, rozhodnou se gangstery vydírat. Zvláštně natočené. De Fellita se pohybuje na hraně odlehčené kriminálky s mírně humorným nádechem a klasického mafiánského thrilleru a ladí mu to na výbornou až do samotného konce. Šťastnou ruku měl i při výběru herců, kdy osvědčené Pitta s Garciou doplnila výborná Nina Arianda. Milé a neotřelé překvapení. 80% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie. Očakával som nejaký typický mafiánsky film o vzájomných konfliktov a vydierania, ale napokon sa z toho vykľul celkom schopný príbeh o zlodejoch, ktorí svoje lúpežné plány zamerali na mafiu. Keď tam Tommy nabehol do tých klubov so samopalom a začal tam vyjednávať, pôsobilo to tak amatérsky, až mal človek napokon pocit, že sú to nezastaviteľní profíci. Proste ten film mal kus drámy, kus kriminálky a ako bonus to ešte malo aj taký svojský nádych komédie. No a tí mafiáni v podstate pôsobili neuveriteľne milo a príjemne. Až by sa dalo pochybovať o tom, či je také niečo vôbec reálne. Určite bol ten skutočný príbeh značne prikrášlený, no občas to pôsobilo až príliš naivne. Ale aj tak ma to dosť zaujalo, takže za to adekvátne 4*. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nebýt té divné komediální roviny, dal bych tomu nejspíš vyšší hodnocení. Protože když vám na začátku někdo řekne "je to podle skutečné události" a pak sledujete mladíka, jak vběhne do baru, kterej chce vykrást, a neumí ani použít zbraň, kterou si na to nachystal, tak si říkáte, jestli to je myšlený vážně nebo si z vás tvůrci dělají prdel. Nejsem si úplně jistej, že tohle byla dobrá volba. Jinak to byla taková zajímavá gangsterka s kriminální zápletkou. Závěr byl tentokrát OK, i když dost předvídatelnej. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Nedostal jsem málo, ale chtěl jsem daleko víc. Felitta nedrží svůj příběh pevně v rukách a spíš jen bruslí po povrchu, třebaže kvalitně a s občasným dvojitýim salchowem, který pro mě představovala mafiánská linka s mým oblíbeným Michaelem Rispolim. Jenže ani ta nefunguje na sto procent, neb gangsteři jsou zde mírní jako beránci a Capo di tutti capi v podání Garcii působí smířlivě jako Martin Růžek z Vejminku. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Keď Big Al (Andy Garcia) ukazuje svojmu vnukovi, ako sa správne robí talianske rizoto, má ruky od strúhanky a vajec. V ďalšom zábere, keď ho Sal (Michael Rispoli) chváli, už drží v čistej ruke pohár s vínom. (Hudakfilms)
  • Příběh je založen na skutečném příběhu. I ve skutečnosti se ústřední dvojice jmenovala Thomas a Rosemarie Uva. (Mitin)
  • Natáčelo se v květnu 2013 na Manhattanu (New York). (Hal_Moore)

Reklama

Reklama