Reklama

Reklama

VOD (1)

Steven a Shannon se po smrti dítěte rozhodnou pro adopci. Aby dokončili tento proces, odjedou do pohádkového Portorika, kde na ně čeká osiřelé sedmileté děvčátko. Tropická idyla se však změní v noční můru, když dítě náhle zmizí z hotelového pokoje... Steven se Shannon se rozhodli pro mezinárodní adopci, prošli vším potřebným a konečně si jedou do Portorika pro Ninu, která je z Haiti. Ninu si vyzvednou, ale musí ještě počkat ještě počkat na Ninin pas a mají zajištěno ubytování v krásném apartmánu u pláže. Na pláži se seznámí s Benjaminem, který je ve vedlejším apartmánu ještě s dvěma lidmi Saloem a Veronikou a večer jsou trochu hlučnější. Shanon se Stevenem a Ninou se další den přestěhují do jiného hotelu a Steven zavolá paní Reigertové, která jim Ninu předala, aby jí nahlásil přestěhování. Steven se paní Reigerové ptá na pas Niny, ale pas ještě nedorazil a všichni tři si při čekání na pasy užívají hezké chvíle.  Večer se jde Stven projít, cestou si vybavuje autonehodu, při níž přišla Shanon o dítě a dojde k baru, kde se znovu potká s Benjaminem, Saloem a Veronikou. Salo Stevena napadne, protože se Steven odmítne napít alkoholu, a Steven skončí na policii, kam pro něj přijde Shanon i s Ninou. Ráno Shanon se Stevenem zjistí, že je Nina pryč, začnou jí všude hledat a nakonec zavolají policisty, kterým řeknou, že je adopce stála 60000.  Co policie ani Shanon neví je to, že Steven zaplatil ještě o 40000 tisíc víc, kvůli nějakým úředním komplikacím. Steven o dalších platbách Shanon řekne a Shanon je na něj naštvaná, ale stále chce Ninu najít. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Igwar 

všechny recenze uživatele

Film má zaujmavý námet, ale ten by si zaslúžil podstatne kvalitnejšie spracovanie, najmä inteligentnejší scenár. Film totiž obsahuje množstvo doslova idiotských WTF momentov (NASLEDJÚ SPOILERY), ako napr. keď mladý muž sa nechá taxíkom dooviezť až priamo pred dvere vily únoscov a vôbec ho netrápi, že ktokoľvek vo vnútri okamžitie o ňom vie a má čas zareagovať. A o chvíľu neskôr si pri úteku vzorne naloží do auta vedľa seba na mieto spolujazdca brokovnicu a hneď pri následnej naháňačke nechá záporáka do svojho búrať a strielať a nikdy počas tej dlhej naháňačky ho ani nenapadne použiť ju, alebo požiadať ženu aby ju použila, keď mal prácu s riadením auta. A do tretice: On stojí par metrov za záporákom, ktorý už už ide zastreliť jeho manželku, pričom absolútne netuší, že má niekoho za sebou. Namiesto toho, aby mladý muž využil situáciu a okamžite strielal a pomohol jej, nezmyselne sa prezradí výkrikom požiadavky na odhodenie zbrane a vôbec ho netrápi, že predtým mal jej záchranu istú, ale po jeho prezradení jej život závisí len na rozhodnutí šialenca poslúchnuť alebo streliť. Záporák následne napočudovanie skladá zbraň, miesto toho , aby jej ďalej mieril na hlavu a pokúsil sa nejako vyjednávať s mužom za chrbtom. Hneď nato dostane veľmi hlúpy nápad, že sa stihne otočiť o 180°, namieriť a vystreliť skôr než muž za ním stlačí spúšť ! V inom mieste filmu dostane iný záporák úlohu robiť mladému mužovi "bodyguarda" a okamžite ho zastreliť ak neposlúchne pokyny a niečo vyvedie. Mladý sa mu dá na útek, a on za ním len uteká, pričom až po veľmi dlhej naháňačke mu zázračne docvakne, že môže aj strieľať ! (KONIEC SPOILEROV). Takéto hlúposti a zvlášť takto nakopené v jednom filme ma vo filmoch iritujú, takže nemôže ináč a dávam **. ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - Au! Rodinnou idylku očekávatelně podvede falešná tlusťoška, která jim prodá potomka. Očekávatelně se objevují komplikace při zmizení děvčátka. Opět očekávatelně policie novorodičům nevěří. Jde o hru o peníze, z rodičů jsou náhle akční hrdinové a zachrání celou situaci. Film je protkán občasným nelogickým chováním a dokonce aspoň jedno porušení fyzikálních zákonů - nejsme přece v blízkosti černé díry. Je to průměrný film na nedělní odpoledne pro mou babičku. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale i když je tohle místy skutečně dialogová hrůza, John Cusack mi v podobných rolích poslední dobou docela sedí. Částečně za to může jeho obličej, ale i jeho herectví. Strašně prvoplánový film, ale aspoň upozorňuje na něco, co se opravdu děje. Neříkám, že stojí za to, ale určitě se najde někdo, koho také zaujme. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser White mi teda vela nehovori a ako film je to znesitelny priemer. Ma sice dobry pribeh o patrani po zmiznutom harantovi, ale rezia je nevyvazena a hoci herci ako John Cusack /Identita 2003, Con Air/ a Ryan Phillippe /uz istu dobu patri Ryan k hercom nizsej svietivosti, natocil I know what you did Last Summer, Obhajce/ + krasna Rachelle Lefvre sa do toho slusne obuli, ide vsak stale len o sedivy a nevyrazny priemer. Aspon ze su tu nahanacka na autakoch a obcas sa aj striela : 65 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý začiatok a vlastne do prvej polovice aj napínavé, čo sa stane a ako sa to vyvinie. Druhá polovica čistá katastrofa, bez nápadu, bez myšlienky. A niektoré prehnané scény ako auto na útese bolo vidieť aj v pološere, že je to nedobre počítačom spracované a hlavne nedôveryhodne voči fyzikálnym silám. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v Portoriku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama