Reklama

Reklama

Runners, The

Dokumentární / Krátkometrážní / Sportovní
Velká Británie, 2013, 11 min

Obsahy(1)

Predstavte si, že si ráno idete zabehať do parku a neznámy filmár sa vás začne pýtať na vcelku osobné veci. Možno to bude pôsobením toho zvláštneho okamihu alebo uvoľňovaním endorfínov do mozgu, no vy v tú chvíľu cítite, že vám nerobí problém na otázky odpovedať. Krátky film The Runners je dokumentárnou sériou práve takýchto intímnych dialógov s neznámymi ľuďmi počas ranného behania. Nebolo by prekvapivé, ak by ste po zhliadnutí dostali chuť ísť si zabehať. (Refresher.sk)

(více)

Recenze (4)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

„Running is love, running is life“ ‒ Xeelee ● Vskutku zajímavě pojatej a tvůrčím způsobem zpracovanej triviální námět. Jen je mi poněkud smutno ze sledování běžecký techniky aktérů. Nikdo neběhá ukázkově správně, ani se tomu moc neblíží, a sledovat nějaké jedince bylo docela utrpení. | ► The Runners ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který zafungoval. Běžte si zaběhat s kamerou a ptejte se lidí na osobní věci. Docela mě překvapuje, jak dobře to fungovalo. Lidé se svěřují s osobními věcmi. Skoro až neskutečné. Někdy prostě stačí jen běžet a dozvíte se všechno podstatné. ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý nápad, který zafungoval na jedničku. Běh se pro mě stal srdeční záležitostí, a je nesmírně zajímavé sledovat, co všechno běh otevírá v druhých lidech. Skvěle sestříhané, skvěle natočené, skvělá hudba. Snad jediný krátkometrážní film, u kterého zvládám pravidelně ronit slzy. • Bear in mind the past and the future but don't ever let them to rob you of the present. Because it's all you've got. • ()

Reklama

Reklama