Reklama

Reklama

Brána temnoty

  • USA Pay the Ghost (více)
Trailer 3

Rok poté, co jeho malý syn zmizel během halloweenského karnevalu, je Mike Cole pronásledován nevysvětlitelnými děsivými obrazy a vzkazy. Spolu se svou manželkou, se kterou se již značně odcizili, se ale nezastaví před ničím, co by jim zabránilo v odhalení těchto záhad a nalezení ztraceného syna. Přitom narazí na legendu, která odmítá zůstat pohřbena v minulosti. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (243)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|44%| Není to úplně zlý film, ale nenašel jsem zde žádnou výjimečnou scénu, která by stála za větší pozornost, ani žádná napínavost zde nebyla. Jako, ty 3* bych dal, ale závěr šel úplně mimo mě. Neříkám, že byl nepodařený, ale přišlo mi to skoro už jak fantasy. !!!!!MINI SPOILER!!!!! Cage se dostane někam na druhou stranu, kde vysvobodí syna. Šílená démonská žena ho tam po mostě prohání, nemohl jsem se neusmát nad tím. !!!!!KONEC MINISPOILERU!!!!! Nicolase mám rád, i jeho novější filmy. Třeba čerstvě předchozí The Runner se celkem povedl, ale tohle moc ne. Pár světlých chvil se zde najde, takže jsem t v pohodě dokoukal, ale třetí hvězdu bohužel dát nemohu. Je to divný mix žánrů – ani nedokážu zařadit jaký. Asi dvě mrazivé scény zde byly, nějaké náznaky, ale nic víc. Tak proto mírný podprůměr za mě. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,343,000▐ v celku sa to drží pri zemi, decentne podané, moc to neprehráva v daných sitáciach a v stanovenom námete, len škoda že dejovo to už príde moc tuctové pri tom koľko sa valí dnes na nás podobných hororov, ničím extra to už neprekvapí, škoda že sa to viac nevenovalo na výstavbe napätia, lepšej dramatizácii, tam sú dosť rezervy /40%/ ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pay the Ghost mě podle traileru docela navnadil,ale po zhlédnutí jsem byl spíše zklamán.Film o příběhu otce respektive rodičů co ztratí své dítě zrovna v době halloweenu a vysvětlení je zcela duchařské...Nevím,ale čekal jsem více než jen průměrný duchařský film kde téměř chybí napětí a nějaké větší vtažení a alespoň mírná uvěřitelnost.Za mě 45% dvě hvězdy. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Horor pro celou rodinu. I tak se dá nazvat tento neoriginální, duchařský snímek bez atmosféry, strachu a všech těch nádherných věcí pro které tento žánr miluji. Natočení záchranné duchařské mise se pro svojí nezajímavost a předvídatelnost nepovedla. Přitom halloweenské prostředí je atraktivní. S mojí krásnou přítelkyní (modelkou) slavíme naše české Dušičky. Rád bych Halloween zažil v zemi, pro kterou je svátek tradiční. Převlékl bych se za Freddyho a šel koledovat. . Tento rodinný ´´horor´´ hodnotím 1* - 2* (slabší 2*). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Príbeh je jednoduchý a tak je miestami poznať aj menšie preťahovanie deja. To je však vec scenára, kde by tie udalosti predsa len mohli byť ďaleko viac rozprestreté s ďaleko väčšími zvratmi. A tak sa vývoj deje uberá veľmi pozvoľna. Záverečný súboj je veľmi uponáhľaný a úplne zbytočný. Ani na originálnosť sa tu nehrá, takže je dej veľmi predvídateľný. Temná atmosféra s príznačným hororovým kabátom postupne naberá na intenzite až do grandiózneho finále, ktoré však ale predsa len mohol byť o trošku dlhšie. Podľa mňa je toto mysteriózny thriller, občas sa človek zľakne, ale napätie a snaha vtiahnuť diváka do deja je cítiť celý film. Z priemerného béčka je dobre zvládnutý film vo všetkých ohľadoch. Príjemné mrazenie v tele som mal skoro celý film. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (3)

  • Báseň, kterou Mike Lawford (Nicolas Cage) na začátku filmu přednáší, je "Král duchů" (také Král vil nebo Král Olší) od J.W. Goethea z roku 1782, kde syn vidí víc než otec a také se mu to stane osudným. Otcovy promluvy v baladě zastupují racionální výklad jevů a synovy ten mýtický, nadpřirozený. (Zdroj: kniha Literární Evropou I od Heleny Kupcové). (Margay)

Reklama

Reklama