Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (148)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Obrovský potenciál skvelého námetu utopený v priemernosti nevyváženého scenára. Prvá polovica v podstate len v takej slabšej komediálnej atmosfére ovinutej v slabučkej dejovej línii. Našťastie potom už prišla aspoň nejaká zápletka, ale rozhodne sa s týmto slušným základom dalo zahrať aj oveľa oveľa viac. Podľa mňa veľká škoda, pretože aj postavy do toho základu krásne zapadli. Možno by tomu pomohol podstatne dramatickejší nádych, možno dokonca nejakú thriller atmosféru. Ale čo už, Thomas McCarthy to poňal bohužiaľ v tejto rovine. Záver sa mi veľmi páčil, no škoda, že odtajnenie neprišlo aspoň skôr - možno práve to by trochu nakoplo ten často stagnujúci dej. ()

Hurwajz 

všechny recenze uživatele

Komedie to opravdu není, chvílemi mi tento film přijde spíše smutný. Dobře možná je legrace být chvíli někdo jiný, ale zároveň podstata toho mít tak smutný život, že to potřebujete je dost depresivní. Bohužel musím také podotknout, že posledních pár snímků Adama Sandlera jsou dost propadáky! Cobbler bohužel není vyjímkou a ani slavná tvář Dustina Hoffmana to na plátně nezachrání. A už vůbec ne role kterou hraje. Film možná stojí za zhlédnutí a jak už bylo řečeno dalo se s ním opravdu více vyhrát a využít Sandlerovu "střeštěnost" ale mně osobně absolutně nic nedal a zklamal. Dvě hvězdy jsou spíše jenom z překvapení kombinace "Sandler a Hoffman" v jednom filmu a také proto, že pořád věřím, že další Sandlerův film bude lepší! ()

Reklama

karlospr 

všechny recenze uživatele

Po prvních 5 minutách stačí namísto dalších 35 minut shlédnout trailer a o nic nepřijdete, cca v půlce se děj konečně tak trochu rozjede. Nevím jestli je to Sandlerovým věkem či prostě jen scénářem, ale chybí mi ta jeho akčnost. Části děje jsou velmi prosté - "rychlé" scény bez hlubších myšlenek či aspoň smyslného vysvětlení. Až ten úplný konec stojí za to, ikdyž je to taková klasika, tak se jistě bude líbit jakým způsobem se vypořádá s problémem (tady už hlubší zpracování je). No a končí to, jak se patří, "překvápkem". ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa to tvárilo ako pomalá "dramédia", tak to bolo celkom fajn, len kto čaká na trochu deja asi zostane sklamaný. Je to o introvertovi, ktorý sa cíti najlepšie v tele druhých ľudí. Čo je aj dobrý námet s trochou psychologického pohľadu na vec, lenže o nič také tu nejde. Čím bližšie ku koncu sa to zvrháva na fantasy frašku, ktorú úplne pochová debilný koniec s nečakaným odhalením. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

U mnou kdysi velmi oblíbeného herce začínám čím dále více kvitovat jeho vážnější tvář (Volání o pomoc, Komici). Jeho až Allenovsky působící švícko balancuje právě na hraně obou komikových tváří a když už nic jiného, tak pozitivem je minimálně fakt, že se za Sandlera na rozdíl od například Můj otec je šílenec nebo Jack a Jill nemusíme stydět. Cobbler, který kromě zvláštního anti-mainstreamového looku disponuje schopností zpomalit čas.....bohužel, jeho klidné síle by neuškodilo sem tam popohnat. Jinak ale stokrát lepší na pohled zahálčivý Sandler než Sandler na kterého močí los.....a za to dám verpánek do ohně. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama