Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (148)

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto jiná záležitost než je u Sandlera zvykem ;-) Jako komedii bych to neklasifikovala, spíš jako pohádku pro dospělé, kde se nenachází štíhlé blondýnky, kterým vše v životě vychází, ale naopak výborný antihrdina, obtloustlý starý mládenec, kterému nějak život proklouzl pod rukama a tak nějak neví co sám se sebou a tak raději tiše přežívá.. Hodně velkým bonusem jsou známé a kvalitní herecké tváře jako Steve Buscemi a Dustin Hoffman, ale bohužel není vytěžen všechen jejich potenciál.. Příjemná oddechovka, která potvrzuje, že Sandler je (když chce) dobrej a ne jen srandaherec, i když jeho lacinej a stupidní humor mám dost ráda (viz "Volání o pomoc" a "Opilí láskou").. Ps: Děsnej doják po americku je ta véča s mámou ;-) ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa to tvárilo ako pomalá "dramédia", tak to bolo celkom fajn, len kto čaká na trochu deja asi zostane sklamaný. Je to o introvertovi, ktorý sa cíti najlepšie v tele druhých ľudí. Čo je aj dobrý námet s trochou psychologického pohľadu na vec, lenže o nič také tu nejde. Čím bližšie ku koncu sa to zvrháva na fantasy frašku, ktorú úplne pochová debilný koniec s nečakaným odhalením. ()

Reklama

Rada.Shoa 

všechny recenze uživatele

Musím říct že když jsem to stahoval měl jsem trochu obavy že to bude tak na 30 minut a vypínačka,ale mile mě to překvapilo. Od bláznivého Adama Sandlera mám rád spousty filmů, je to v podstatě takový vlastní žánr "Sandlerovky". Tento film je mile úsměvným a svým způsobem i originálním. Vedlejší role Method man,Dustin Hoffman a Steve Buscemi tomu ještě dali glanc, takže se nebojím dát ****.Jedním slovem "Oddechovka". ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film The Cobbler mě ze začátku chytil kvůli pojetí ,zajímavému příběhu a výkonu Adama Sandlera,který jak já říkám by měl hrát více vážných rolí (tato není úplně tak vážná,ale není ujetá jako jiné jeho role),ale postupem času se vytratily dobré nápady a konec jen završil klesající úroveň a musím říct,že za mě bohužel.Z tohoto filmu šlo podle mě udělat vážnější nebo lépe řečeno dojemnější příběh a s lepším závěrem.Za mě tedy celkově 60% a tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten konec vyznívá strašně moc do ztracena a máte pocit, že něco, co mohlo být ještě zajímavé, je useknuto v polovině, ale s tím se nedá nic dělat. Když jde o film se Sandlerem, prostě nedovedu být objektivní. Já jsem se u tohohle snímku bavil, jsou zde zajímaví herci, a i když shrnutí není zvládnuté, ta cesta byla zajímavá a místy nápaditá. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama