Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do slavnostního ticha v obřadní síni zazní nevěstino hlasité ne. Než se svatebčané vzpamatují, je nevěsta, slečna Juliána Navrátilová (Z. Adamovská), pryč. Zhrzený snoubenec (M. Pešek) však nemůže na krásnou nevěstu zapomenout. Jeho maminka (H. Lehká) prosí svého bratra Jana (F. Němec), aby z titulu strýčka klukovi domluvil. Dr. Jan Honzík je starý mládenec, domnívá se, že je naprosto imunní vůči ženským lstem a manželskému štěstí. Nicméně dívka, která už dvakrát řekla svému snoubenci v obřadní síni ne, vzbudí jeho zvědavost… (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

Jablkohruska 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná televizní komedie bez jakéhokoliv výraznějšího vyústění. Přibližně od poloviny filmu až do jeho konce jsem neustále čekal na zvrat, který však nepřišel. Navíc jsem se ani jednou nezasmál, což u komedie považuji za zásadní chybu. V daném žánru existují rozhodně daleko poutavější a povedenější počiny. 40% ()

kladnyhrdina 

všechny recenze uživatele

Převážně neškodné. Kratší konverzační komedie s trochou pěšího putování po velmi omšelých vlastech českých. Skandálně omšelý byl také filmový materiál v exteriérech, což celkové hodnocení sráží. Plusem svěží Zlata Adamovská i krátký výstup Jiřího Valy (kočárek, hehe). Ovšem se zvratem to bylo jak s Godotem. Kdyby si aspoň František Němec nechal narůst pořádný plnovous, pak by se dalo uvažovat o více než 50%. ()

Reklama

horskejvlk 

všechny recenze uživatele

František Němec ať hraje v čemkoli vždy mě baví, Zlata Adamovská byla tak půvabná se sametovým něžnými hlasem že je Škoda že nehrála již za mladá více hlavních rolí ( není divu že Dušan Klein použil její něžný hlas na předabování na jeho vkus drsného a neznělého hlasu paní Evy Vejmělkové ) . Námět a scénář no takové soft Zkrocení zlé ( skandální ) ženy, ale dívá se na to oddechově. Ty 3 hvězdičky za to, že dnes se tvorba tohoto, oddechového, žánru netočí...to je teprve na 1 hvězdičku hanba. Minus za mizerný filmový materiál při natáčení v “reálu”, zajímavostí je účinkování Sylvie Sequencové dcery slavného Režiséra, hrála velmi málo, zřejmě vliv závisti nebo nedostatečného talentu? Každopádně mně připadala zajímavá a sexy, krom účinkování v “Jeden na Oslu a tři na Koni” si ji nevybavuji. Plus za Františka Němce s plnovousem. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mě už je divná celá zápletka, protože není zcela kvalitně vysvětleno z jakého důvodu Juliána tak lpí na skandálech a tvorbě ostudy před oltářem. Má to jako sport či trpí závěrečnou nejistotou? Jana to zajímá stejně jako diváky, ti se ale naštěstí zamilovat nemohou, takže zatímco Dr. Jan Honzík se postupně stává další obětí J. Navrátilové, nám se to může těžko stát. Ono je to totiž blbé i jako komedie, ale zase to není tak špatně obsazené, aby to bylo ještě horší. Možná, že před oltářem chybí trocha vygradovaného napětí. Jenže pro Jana Žáčka tohle byl první a zároveň poslední, tedy vlastně jediný, scénáristický počin... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Malá pohodová televizní komedie Jiřího Supa o dívce, která už dvakrát utekla od "oltáře" Národního výboru a stala se tak psychologickou studií strýce druhého ze zhrzených snoubenců. Toho prvního to tak nemrzí, protože má své svaly a plakáty slavných kulturistů na stěnách bytu (ale Arnolda tam nemá!!!). A jak už to v životě bývá, někdy si život zahraje s osudem a lásku pošle tam, kde by to jeden nečekal. František Němec s neuvěřitelným plnovousem! Hudba: Zdeněk Šikola ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Praze, na Kokoříně, Troskovicích, u skalního útvaru Pokličky, na hradech Kost a Bezděz. (M.B)

Reklama

Reklama