Reklama

Reklama

Farář Henry v podání Christiana Slatera přijede vyslechnout malého chlapce kvůli okolnostem, za nichž zemřel jiný chlapec při tom, když vyslýchaného napadl. Vyslýchaný chlapec k tomu nemá co říct. Po pěti letech se s tímto chlapcem setkáváme znovu, tentokrát již na střední škole, a po krátké chvíli je napaden jiným studentem, který jen následně odvezen s těžkým krvácením do nemocnice, aniž by se ho někdo nějakým způsobem dotkl. V tu chvíli se na scéně opět objevuje farář Henry a začíná pátrat. (JohnSmith)

(více)

Recenze (10)

FromHell odpad!

všechny recenze uživatele

Táto sračka je dokonalá ukážka filmárskej negramotnosti v praxi.Jones a Slater by si obaja zaslúžili za tieto ochotnícke herecké výkony po facke.No na druhej strane,niekto by možno aj povedal,že natočiť film,tak aby sa divák pri jeho sledovaní cítil trápne,je umenie..no a v tom prípade by sa dal tento brak považovať za umelecké dielo. ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nechal jako nezkušenej blbeček znovu nachytat. Christian Slater a oheň... no paráda. Christian Slater je na plátně možná patnáct minut (a pokud budete hodně všímaví, zjistíte, že na některých nepodstatných záběrech za něj někdo zaskakuje). Na druhou stranu, pokud budete čekat na oheň, tak toho se nedočkáte vůbec. A aby toho nebylo málo Vinnie Jones, jako starostlivej taťka? No taaak!? Jinak příběh je jako jeden z velmi špatných dílů Beverly Hills, kdy tajemný Dylan s pohledem "ulítly mi všechny včely" se snaží vyspat s tupou "přeblafnu ti ho až na konci filmu" Kelly. Pokud bych měl něco vyzvednout, bude to hrůzostrašná scéna, kdy jede traktor rychlostí asi 5 km/h... nemilosrdně přejede hlavního "padoucha"... a svými noži jej rozmetá do širokého okolí. Prostě must see scéna. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Vinnie Jones a Christian Slater urputně statují v levné blbo produkci. Jeden jako nesmlouvavý detektiv, druhý jako poblázněný kněz. Společně jsou na stopě nadpřirozeným silám, které se motají kolem místní středoškolské omladiny. A záhadný mladík s temnou minulostí, který se motá kolem detektivovi sličné dcery, má možná na svědomí dvě záhadná úmrtí, které od sebe dělí pět let. Nápady se najdou, jen je jasné, že film si nemohl dovolit jejich mimořádně kvalitní provedení. Film má mnoho žánrových odnoží, chová se detektivně, bere si i něco z hororu, thrilleru, fantasy i středoškolské romance. Úmrtí (i speciální efekty) vypadají skromně. A než se vysvětlí jejich provedení, působí i bizarně/úsměvně - školního tyrana např. smázne nikým neřízený traktor. Vinnie Jones se tváří, že si nutně koleduje o oscarovou nominaci, kolega Slater zavalí děj Omen prognózou, omladina jako by vypadla z dívčí ságy, nedá se říct, že by Emily Tennant nebyla felačně zajímavá. Z produkčního i vizuálního hlediska vám to nestrhá bulvy, z herců nebudete vyděšeni, objeví se i nějaké to mini gore. A hlavně závěrečná pointa to hustě podržela, neb je překvapivě povedená, málo odhadnutelná, sice ne až tak původní, to bych ale už musel spoilerovat, kdybych ji chtěl k něčemu přirovnat. Základem pro tenhle film je jeho absolutní nenáročnost, kdy se dá zhlédnout bez výraznějších nudných momentů. Režisér Kevin Carraway se moc nepřetrhl, mohl režírovat atraktivnějším způsobem, když herecké akvizice projevovaly vůli hrát, ne jen to povinně odříkat. On ale prostě nikdy nebyl zdatný režisér. Je tedy zázrak, že jeho počin dopadl obstojně. 6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale vidět Vinnieho Jonese v charakterní roli, je samo o sobě dost velký zážitek, aby se na tenhle film člověk podíval. Je to hodně schematické, není zde něco, co by vás překvapilo, navíc je zde možná až moc postav a ta Slaterova se snaží být až strašně moc tajemná, ale jinak tenhle snímek funguje a je to dobré béčko. Tohle mi někdy naprosto stačí. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečné. Neuvěřitelné nezábavné a nezajímavé ultra-béčko s neskonale prkennými herci. To, co tam předváděla herecká omladina, bylo mimo jakákoliv... cokoliv. Díváte se na film a co scéna to myšlenka "To myslí fakt vážně?". Ano, myslí. Mysteriózní thriller, který může z fleku konkurovat brakům od Asylum. A Vinnie Jones se svým hereckým projevem tomu dává korunu. Děs běs hrůza, ale rozhodně ne autory zamýšlená. Rozklikněte si profil režiséra a na tohle dílko rychle zapomeňte. Ztrácet čas lze i u lepších kousků. ~ Zajímavé komentáře: Pavel82 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama