Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bonusová 14. epizoda seriálu Suisei no Gargantia (2013) byla součástí jeho prvního vydání na Blu-ray a DVD.
V daleké budoucnosti je po skončení další doby ledové Země pokryta vodou. Lidé žijí na obřích flotilách pospojovaných lodí vybudovaných ze všeho, co se podařilo vyzdvihnout ze dna oceánu. Na flotilu Gargantia se po havarování na Zemi dostal Ledo, šestnáctiletý poručík armády vyspělé Galaktické aliance lidstva, se svým bojovým robotem Chamberem. Protože se nejsou schopni vrátit domů do dalekého vesmíru, musejí na Gargantii zůstat a snažit se sžít s jejími obyvateli.
Právě když mladá pošťačka Amy se svými kamarádkami vysvětluje dětem cesty pro doručování zpráv a zásilek po Gargantii a přijde řeč na strašidelné příběhy o opuštěných lodích s duchy, objeví se na obzoru opuštěná flotila. Ledo se přidává ke skupině průzkumníků, kam se vetřou i děvčata. Ridget nachází v bývalé ošetřovně fotku a vzpomíná na události před 7 lety, kdy se s touto flotilou Gargantia setkala. Jsou v této flotile duchové? Proč tu nejsou lidé ani nic cenného? (bergenia)

(více)

Recenze (1)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Episoda 14, která ale dějově spadá spíš do počátečních okamžiků původního příběhu a vypráví příběh o tom jak osazenstvo Gargantie narazí na opuštěnou flotilu. Při hledání po pokladech narazí Ridget na něco co nečekala, na cenné vzpomínky... Opět moc hezká jednohubka se stejnými atributy jako původní série a tedy u mě i se stejným hodnocením. ()

Reklama

Reklama