Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Poloprofesionální kraťas inspirovaný herním Tomb Raiderem (2013), jehož stylu se velmi věrně drží (včetně přepáleného body countu, kterým hlavní hrdinka rozpráší grupu záporáků s hodně mizernou UI a muškou :-); a samozřejmě jejího výrazného hekání). Po akční a kaskadérské stránce jde pak o úžasnou záležitost zcela se vymykající kategorii "fan-filmů", s dynamickou kamerou a skvělou hudbou, až mi z intenzity zoufalého boje o přežití naskakovala husina. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* sice je to herecky totálně nepřesvědčivé, ale má to výtečnou atmosféru, který by jí záviděl kdejaký akční film. Z tohoto hlediska to taky hodnotím a jako fanouškovský počin ... klobouk dolů. Viděl jsem to s českými titulky tady [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Som človek, ktorý si pri TR kraťasoch strašne zakladá na tom aby Lara vyzerala dobre. Aby mi tam proste vzhľadovo, najmä tvárou, sedela. Herečka sa mi nepáčila, bola nesympatická ale serem na to, pretože toto bola mega pecka. Lepšie a akčnejšie ako filmy. Takto má vyzerať TR kraťas. Maximálna spokojnosť, presvedčivé výkony, úžasné prostredie a efekty. Nečudujem sa, že film získal ocenenia. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Cpát do dvaceti minut nějakej hlubokomyslnej příběh asi nemá cenu a tak to tvůrci vzali za jinej konec, vsadili na akčnost a krev a jeden si musí pořád připomínat, že čumí na fan film, protože tohle je zatraceně povedená záležitost. Skvělá kamera (hlavně ta zpomalovačka neměla chybu, ale i u dalších záběrů jsem si musel říkat jak tohle tyvole natočili :-), dobře vybraná představitelka Lary Croft a hlavně špinavost, která z toho crčí, aneb jak za pár šušňů s prstem v nose překonat dva hollywoodské bijáky s Angelinou... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Kaskadérsky je to špička, režijne priemer (dobre natočené scény sa striedajú s do očí bijúcimi failami), herecky hlboký podpriemer (tá ufňukaná slečna je na päsť, záporák tiež nič moc) a scenár ani nestojí za reč. Tá akcia je ale skutočne dobre natočená, hlavne súboj telo na telo. Celé je to ale totálne mimo realitu - aj Rambo by Lare (alebo kto to vlastne je, viď záver) závidel jej bodycount. 6-/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama