Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie úspešnej britskej komédie The Inbetweeners (2011) sleduje príbehy štyroch najlepších priateľov: Willa (Simon Bird), Jaya (James Buckley), Neila (Blake Harrison), Simona (Joe Thomas). Už je to takmer rok, čo Jay býva so svojím strýkom v Austrálii, Neil si našiel prácu a Simon s Willom študujú na rôznych univerzitách. Ich životy sú opäť nudné v porovnaní s minuloročnými prázdninami. Všetko sa zmení, keď sa ostatným ozve Jay, ktorý tvrdí, že zahájil prevádzku nočného klubu v Austrálii a má toľko žien, koľko sa mu zažiada. Sľubuje, že sa nachádza v "hlavnom meste sexu", a chce, aby jeho priatelia prišli za ním na dovolenku. Ostatní takto dostávajú ponuku, ktorá sa neodmieta, a tak sa vydajú na svoje druhé prázdniny bez rodičov, počas ktorých by mali svoju pozornosť opäť upriamiť najmä na pitie a dievčatá. Postupom času však zisťujú, že nie všetko, čo im ich kamarát nahovoril, bola pravda. (Brano)

(více)

Recenze (54)

Olík 

všechny recenze uživatele

"Přizdisráči" Will, Simon, Jay a Neil opět vyložili svoje genitálie na stůl a ačkoliv se to zdálo téměř nemožné,tak ještě řádně přiložili pod kotlem. Budu šetřit místem i myšlenkou a rovnou Vás odkáži na svůj komentář k prvnímu Inbetweeners celovečerního úletu. Snad jenom to, že Morris s Beesleym ještě přitlačili na exkrementech a tělních tekutinách, což v důsledku nepřidává na toaletnosti, ale dělá z Inbetweeners 2 jednu z komediálních událostí roku. Uznávám, tenhle styl humoru určitě není vhodný pro každého, ale mě je pětatřicet a královsky jsem se bavil :D ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kdo by jen tušil, že rok 2014 bude tak silný na Komedie! Nevzpomínám si, že bych někdy rozdal za rok tolik 5* jako rok minulý. Přizdisráči přidali na otáčkách a jedná se o nejuchylnější, nejfekálnější a nejsprostší komedii za celou dekádu. Ten film vám vyvolá buď zánět spojivek z nekontrolovatelného pláče ze smíchu anebo závažné břišní problémy. Kolikrát jsem brečel tak moc, že mi tři řádky dalších titulků ujely, no prostě neskutečně napsaná scénaristická sada plná bezvadních hlášek a neuvěřitelných situací, že budete na film vzpomínat ve velmi dobrém !! Film překonává Jump Street 2 a možná i Dumb and Dumber To. Síla, těším se na další projekci a vy neváhejte a stahujte vy Vybledlí parchanti !! :D ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám politicky nekorektní námrd! Seriál mě minul o tři kliknutí myší, první celovečerák mě příjemně polechtal na varlatech a nejnovější návštěva země Vojebávačů klokanů mě potěšila plnohodnotnou kuřbou. Jede se podle starého dobrého, Prcičkami vopotřebovaného schématu, ale o hezkých šedesát námořních mil za hranicí dobrého vkusu. Něco tak nechutného, fekálního a dementního jsem hodně dlouho neviděl. Základním pilířem v těch pěti vystříkaných hvězdách je však fakt, že jsem se jakožto divák dokázal naladit na jejich vlnu a naprosto přirozeně jsem střídal hurónský chechot s nezřízeným blitím. Už pan Trier, dvě dekády zpět, informoval diváky o jejich vnitřních idiotech a přesně o tom vychutnání si podobné debiloviny nejhrubšího zrna je. Najděte svého vnitřního idiota nebo praktikujte misionáře do vyplandání varlat. Ha ha. ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Oddychovka vhodná tak na večer s alkoholem – něco jako Klub sráčů i s brutálnější obměnou legendární scény u pobřeží. Takže jo, jestli se smějete zvracení, je to film přesně pro vás. Jestli čekáte vyšší level humoru, tak bohužel.. pár náznaků tam teda je (závěrečný titulky jsou super!), ale film se nese spíš v tom zvracecím trapnym tónu. Na druhou stranu potlesk tvůrcům, že mají koule a jdou opravdu do extrémů, kdy si divák řekne, že snad neni možný, aby nám ukázali i TOHLE (scéna v poušti.. eh.. i s obligátním oklepáním..). ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl nebyl úplně špatný. Tohle byl ovšem totální průser, který jsem jen s vypětím všech sil dokoukal do konce. Nevím, co bych zmínil z děje, protože mi přišlo, že se toho zrovna moc nedělo. Momenty, které mají potenciál vám pohnout s koutky jsou v celém filmu maximálně dva a na tyhle dva momenty připadá asi 200 trapných. Na své si přijdou i milovníci moči a fekálií. Jedna z nejhorších "komedií", jaké jsem za svůj život viděl. Jednoznačně odpad! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natočení snímku bylo vyslyšením prosby fanoušků, kteří si přáli pokračování. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama