Reklama

Reklama

Katastrofální dovolené

(seriál)
  • USA When Vacations Attack

Obsahy(1)

Plánováním vysněné dovolené leckdo stráví roky. Vyberete si dech beroucí místo na opačném konci světa, našetříte, naplánujete pobyt, vyrazíte na cestu rozechvělí vidinou úchvatných zážitků... A pak se stane něco nečekaného. Přijdou zážitky, které jste rozhodně neměli na mysli, a ze snu se ve zlomku vteřiny stane noční můra. Možností je řada. Požár na ucpané silnici, havárie raftu v divokých peřejích, rozzuřený bizon, tornádo a podobně. Katastrof, jež dokážou proměnit dovolenou v peklo, nebo dokonce boj o život, je nespočet. Poslechněte si vyprávění lidí s extrémními zážitky z různých končin světa, podívejte se na záznamy, které dokázali v těchto kritických chvílích pořídit, a doufejte, že podobně divoký příběh nikdy nezažijete. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Nic příliš zábavného ani inteligentního, navíc strašlivě televizní, překlad nikterak chytrý (používání anglických idiomů v doslovném překladu)... Jednou stačí. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Čumět na video, který by normálně trvalo 15 vteřin přes 15 minut nikoho normálního nemůže bavit. O to víc (podotýkám, že psy mám rád), když jde o kutálejícího psa. 35% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jó, zpomalený záběry. To je pecka. Chybí už jenom Hosták s elektronickou tužkou. Vážně, lidi, vyserte se na to - kameru nechte na stativu v ložnici a netahejte nám ji na dovolenou. ()

Algen 

všechny recenze uživatele

Vidět zajimavý záběr podruhé může být zajímavé, ovšem po čtvrté je to nuda a víckrát je to trapné. Jestli američané něco neumí, tak je to natočit koukatelný dokument. No a český překlad a dabing tomu jen nasadil korunu. ()

Ebon odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zasraný formát, kdy každý zůčastněný či svědek postupně popisuje situaci a do toho pouští pořád dokola stejný 20ti vteřinový klip, střihlý na dvě části. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama