Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

Seti 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu bylo Sleeping with Other People fajn, a to především díky Sudeikisově komediálnímu herectví a vzájemné chemii mezi ústřední dvojicí, ovšem na stranu druhou se hlavní hrdinové chovali ve jménu svého přístupu "přitahujem se jak sviňák ale budem jen kamarádi" totálně nesmyslně. Přesto mě Sudeikis s Alison Brie docela pobavili a jako žánrovou odpočinkovku na sobotní odpoledne bych je klidně doporučil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Jake potkal Lainey.. Lehce explicitní, místy i docela inteligentní komedie, v které je ústřední dvojice paradoxně poněkud natvrdlá a trvá jí, než se dobere k očekávaným žánrovým koncům a poznání, že souložení je snadné, ale vybudovat funkční vztah jde ztuha.. Stejně je nespravedlivé, že sukničkář i děvka dělají to samé a přitom označení té druhé je mnohem více pejorativní.. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

O sexu si klidně rád pokecám, ještě radši ho samozřejmě provozuji, nicméně zde těch 100 minut, věnovaných lavinovitým dialogům na toto téma, už ale taková zábava nebyla, a to především kvůli zpracování a smysluplnosti, které zde tvůrci předvedli. Vážně mě jako mělo bavit sledovat dvě postavy, opačného pohlaví, jak se od začátku, do konce jen dohadují a hádají se, jak se ovlivňují a radí si, jak si vypráví a popisují zážitky ze svých sexuálních životů, a to v provedení více než nezáživném, nevýrazném, bez hloubky, bez vtipnosti, bez cíle a hlavně strašně nepřesvědčivě? Nebavilo. Navíc, když na tom pak nesli nemalý podíl i samotné postavy, působící nesympaticky a nezajímavě a nic nezachránili ani jejich herečtí představitelé, jelikož jak Brie, tak Sudeikis právem nepatří do první ligy, nejsou schopni utáhnout film na svých bedrech a navíc zde na mě působili i jako vyloženě nesoudně přehrávající individua s naprosto nepřirozeným vystupováním, takže v tomto ohledu to zachraňuje vlastně jen dost vedlejší role Jasona Mantzoukase, jemuž sem tam nějaký ten fórek vyšel, zbytek castingu je ale fakt mizérie. Zápletka, jestli se to, co se zde odehrává, dá vůbec zápletkou nazvat, je pak nudná slátanina, bez vývoje a bez cíle, s očekávanou pointou, která jen podtrhne bezvýznamnost celé té podívané. Mě zkrátka tato exkurze po sexuálních problémech dvou asexuálních figurek vůbec v žádném ohledu neoslovila a nebavila, a já nemohu jinak, než zařadit tento snímek do kategorie filmů Zbytečných. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je to romantická komedie. Má všecky negativa svého žánru, ale její výhodou je, že dialogy jsou v rámci žánru debilní jen minimálně. Místy docela dobré situace, některé věci je zas lépe přejít bez povšimnutí. Celkově ale docela příjemný film, který sice není nutno vidět podruhé, ale nudou jsem rozhodně nezíval. Amanda Peet vypadá na svoje roky velmi dobře. Jason Sudeikis mi obvykle vadí, ale tady ho režisérka udržela v rámci vkusu. 70% ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Jason Sudeikis to táhne, táhne, ale neutáhne. Hlavně díky jeho charisma, několika povedenejm dialogovejm scénám (ve kterejch on figuruje) a celkem povedenýmu obsazení si to dvě rudý nezaslouží, takže dávám slabší tři – především protože tohle. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama