Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vtipné a dobre načasované dialógy, dobrá oddychovka na téma „vzťah/sex/sex/vzťah“. Hlavná dvojica hrá jednoducho a prirodzene. Po prvom videní jasné silné tri hviezdičky a po ďalšom videní by z toho môžu byť aj „štyri“. PS: Náučná prednáška s pomocou PET fľašky je jedným z top momentov! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Milenci tých druhých zaujmú tým, že od prvej minúty pre nich sex nepredstavuje nijaké tabu. Naopak, je hlavnou témou filmu i väčšiny dialógov a protagonisti k nemu majú možno až príliš zdravý vzťah (a predovšetkým v prípade Jakea s až príliš veľkým množstvom žien). Otvorenosť a nekorektnosť, s akou sú prekračované spoločenské konvencie týkajúce sa správania partnerov a ich prezentovania na verejnosti - vrátane užívania drog - však nekorešpondujú s uhladene rozprávkovým a pohodlne konzervatívnym vyznením.“ Viac v recenzii. ()

Reklama

Vitex

všechny recenze uživatele

Nekonečné plkání o sexu, jakoby to byla ta nejzásadnější věc ve vesmíru. Ale vlastně - proč ne..? Nic moc fascinujícího, na druhou stranu to ani ničím moc neurazí. Když mi kamarád, co seděl o pár sedadel dál, napsal SMSku, jestli nejdem radši ven na kafe, bez těžkého svědomí jsem z kina v půlce filmu odešel. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia zo " skutočného" života. A znova bez originality. Len mi to lezie na nervy. Máme tu teplú BFF etnického BFF a dvoch sympatických a vtipných ľudí, ktorí idú do nezaujímavých a deštrukčných vzťahov. Celé opletanice okolo toho s kým byť a prečo a ako odpustiť tomu kto mi ublížil a u koho si vytvoriť emocionálne puto mi naozaj dáva ako divákovi zabrať. Nezaujíma ma to a trochu ma mrzí že môj obľúbenej Sudeikis hrá v tejto Indie tramédií takého neznesiteľného týpka nad vecou. Veľmi nefunkčné v princípoch čohokoľvek romantického, alebo komediálneho. Radšej si dám poctivú neprekvapivú žánrovku, než aby som sa nechal poúčať od amerických filmárov ako fungujú vzťahy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Boží a totálně sehraná hlavní dvojice utopená bohužel v naprosto zaměnitelné romantické komedii. Kdykoliv se hláškující Sudeikis a sexy Alison baví o sexu či o vztazích, je o zábavu a skvělé momenty postaráno. S postupující stopáží se však zpočátku svěží komedie mění v naprosto rutinní a nenápaditou romanťárnu, jež vás nemá moc čím překvapit. Závěrečnou půlhodinkou se tak divák už spíše pronudí a marně doufá v návrat hlášek z úvodu. A to je fakt škoda. Potenciál byl díky sehranosti hlavního dua úplně někde jinde. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno