Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Již jsem minul životní období, ve kterém byl sex nejdůležitější věcí na světě, ale ještě si na něj vzpomínám. Proto mne celkem bavilo sledovat tápání dvou zbloudilých duší, ve kterém, a to mne skutečně mrzí, byl tím zajímavějším tvorem chlap. Hodně mne totiž zaujala Jakeova teorie o tom, že zasouvat do něčeho je úžasné, ale nechat do sebe něco zasouvat je hnusné. I další jeho teorie byly poměrně zábavné, ale co s tím, když na druhé straně stála (seděla, ležela, hekala) ukrutně nesympatická Lainey. Té jsem snad i přál získat onoho nudného gynekologa s nudným penisem a Jakeovi zase jeho úžasnou nadřízenou Paulu, ale tak to ve světě romantických komedií prostě nechodí. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je to romantická komedie. Má všecky negativa svého žánru, ale její výhodou je, že dialogy jsou v rámci žánru debilní jen minimálně. Místy docela dobré situace, některé věci je zas lépe přejít bez povšimnutí. Celkově ale docela příjemný film, který sice není nutno vidět podruhé, ale nudou jsem rozhodně nezíval. Amanda Peet vypadá na svoje roky velmi dobře. Jason Sudeikis mi obvykle vadí, ale tady ho režisérka udržela v rámci vkusu. 70% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z řady romantických komedií, ve kterých nejlepší přátelé zjišťují, že tu pravou lásku mají celou dobu nadosah. Ale i když je to klišé jako prase, nebije to tady tolik do očí a to především díky ústřední dvojici, které to úžasně šlape a také díky celkem povedeným dialogům, které sice občas tančí na hraně trapnosti, ale nikdy přes ní úplně nepřelezou. Příjemná oddechovka. 70% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Milenci tých druhých zaujmú tým, že od prvej minúty pre nich sex nepredstavuje nijaké tabu. Naopak, je hlavnou témou filmu i väčšiny dialógov a protagonisti k nemu majú možno až príliš zdravý vzťah (a predovšetkým v prípade Jakea s až príliš veľkým množstvom žien). Otvorenosť a nekorektnosť, s akou sú prekračované spoločenské konvencie týkajúce sa správania partnerov a ich prezentovania na verejnosti - vrátane užívania drog - však nekorešpondujú s uhladene rozprávkovým a pohodlne konzervatívnym vyznením.“ Viac v recenzii. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Milenci těch druhých jsou přehlídkou všech možných klišé, která Vás v žánru romantických komedií napadnou, ale co naplat když ono to prostě výborně funguje. Ústřední dvojice Sudeikis - Brie je dostatečně sympatická a společná chemie funguje výborně. Je zhruba jasné, jak všechno bude probíhat a také jak všechno skončí, ale i tak dokáží tvůrci určitými situacemi překvapit a rozesmát Vás. Prototyp kvalitní romantické komedie, která nepřichází s ničím novým, ale své si plní na jedničku. V rámci žánru nelze než doporučit. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama