Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Velmi subjektivni, ale strasne moc se mi to trefilo do nalady a pokud patrite k lidem, kteri si dokazou dokanale komplikovat zivot, protoze delate proste rozhodnoti, o kterych vite, ze nejsou asi dobra, jen si nemuzete pomoci ... A vzdycky jsem nesnasela vetu, kterou vetsinou pronaseli moji pratele "proste jsem udelal, co je spravny", a tak si jeden si vzal zenskou, protoze to bylo spravny, tak si jina poridila dite s tim "spravnym". A ja tohle porad neodkazu delat, ty spravny dospelacky veci. Takze jo, radeji prohraju, s laskou, nez spravne vyhrat. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits o pár let starší s míň sexem s kujva roztomilou Alison Brie, která si tu hvězdu navíc asi zaslouží. Sudeikis hraje správnýho řízka plnýho dobrých i špatných hlášek, Brie naopak zoufale pitomou holku s rozumem někde na půli cesty, a i když to tak chvíli nevypadá, neamericky americký konec přeci jen vyhraje. Jo a Adam Scott si to neskutečně dává! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po čase trochu jednotvárná, ale jinak zdařilá romantická komedie, ze života, kde se otevřeně hovoří o sexu, případně se i provozuje. Duo Sudeikis a Brie si překvapivě sedlo a film stojí hlavně na nich a je to jedině dobře, protože jejich konverzace o sexu a vztazích jsou tím nejlepším, co film nabízí. Škoda, že si film nepřipravil o něco více. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vo svete nevtipných komédií, ktoré posledné roky z Hollywoodu prichádzajú je super, keď sa na scéne konečne objaví fílm, ktorý je skutočne vtipný a má zapamätateľné scénky a vtipy. Ako som kedysi kdesi hovoril, ono nie je problém, že sa posledné roky používa len sexuálny humor. Problém je ten, že ho vo filme nikto nevie správne využiť a jediné čo robia je to, že tápajú v scénkach, ktorými nás znechucujú. "Sleeping With Other People" ale naopak funguje. A funguje preto, lebo vie ako správne tento humor využiť a snaží sa ho inovovať. Nezaobíde sa to bez nejakých tých klišé, ale určite môžem povedať, že som rád, že som sa konečne pri komédii smial namiesto toho, aby som znechutene alebo zdesene pozeral na obrazovku, neveriaci svojim očiam čo sa deje. Komédia, ktorú úprimne odporúčam vidieť. A musím priznať, že Jason Sudeikis a Alison Brie majú medzi sebou reálnu chémiu a funguje to. Hodnotenie: B+ ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Objektívne asi to má skôr na tri hviezdy, ale za tú jednu úplne USA vyšinutú scénu, ktorá zrušila koncept celého filmu dávam pol bodu dole. Tiež film absolútne nie je komédia a ani dráma, lebo sa na ňom smiať nebudete a ani negraduje v ňom absolútne nič. Ako vzťahovo romantický film bez vtipu je to film v poriadku, ale nájde sa zrejme oveľa viac lepších kúskov. Nečakajte ani to, že film je prehnane o sexe to nie, film je o sexe asi tak desať minút z celej dĺžky filmu. (Hodnotenie 2,5) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama