Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,904,384Tržby Celosvetovo $86,165,646Tržby za predaj Blu-ray v USA $314,577 //počet predaných kusov 11,053Tržby za predaj DVD v USA $2,298,511 //počet predaných kusov 82,264║ najslabší diel, choreografia ako tak újde aj keď už ničím extra neohúri ale dejovo opäť klasický výpek /35%/ ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné a celkem se mi to i líbilo než se dostali na tu soutěž. Příběh není sice TOP, ale do té soutěže to celkem šlo, vůbec jsem se nenudil. Pak ale přišla ta soutěž a už to dějově bylo to co v minulých dílech a zase to prostě bylo o lásce. Choreografie se mi až tolik nelíbila, na té soutěži mě vlastně zaujal až ten poslední vítězný tanec, jinak to byla hrůza. A výběr hudby se mi taktéž vůbec nelíbil. A hrozně mě štval ten hlavní hrdina Ryan Guzman, to byl takovej namyšlenej frajírek... Ale zastoupil ho Adam G. Sevani, který byl takový sympaťák a navíc jeho dějová linka se mi líbila. No ale vypadá to, že to byl asi poslední film ze série Let's Dance. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Konečně film, u kterého se nebojím říct, že právě přátelství a víra v sami sebe vždy vyhrají. Tenhle film byl odlišný od těch předchozích, tady i nenávist a rivalita dvou skupin dokázala ustoupit a oni se prostě dali dohromady, na začátku všeho byl rozpad jedné skupiny, za ním však následoval vznik nové, kdy opravdu každý dobrý tanečník rozproudil krev v žilách. A to nejen sobě, ale taky divákovi. Několik slabších míst by se zde našlo, jako například, teď mne nic nenapadá, takže ve filmu asi žádné nejsou. A teď k tomu, proč pět hvězdiček, ta dynamika, ten drive a schopnost se do něčeho opřít, aniž by jste znali konečný výsledek a věděli, že stejně zvítězí ti druzí. Film rozhodně doporučuji, buď se budete bavit, nebo usnete, každopádně tenhle snímek shlédněte a rozhodněte se, u mne úspěch rozhodně nebyl zaručený, ale rozhodla jsem se pro risk. A co vy? ()

Fisek odpad!

všechny recenze uživatele

Nebojím se dát odpad. Proč bych měl? Když je film sračka, tak je to sračka a hotovo. U pětky si musím postěžovat na totálně nudnou choreografii, zatímco u předchozích dílů jsem tenhle problém řešit nemusel. Taky mi nesedl soundtrack a celkově výběr songů, což je spíše individuální, ale svěřit se s tím můžu. Ani nepomohlo přinést na scénu známou tvář, Brianu Evigan. Nejlepším dílem zůstává čtyřka. Ta měla alespoň hlavu a patu. ()

berry.77 

všechny recenze uživatele

Velka skoda tohoto filmu ocekaval jsem dle velmi vydareneho ctvrteho dilu kde me omamyla choreografie a napadite napady coz u pateho dilu se neda rici... ( kde je to umeni s ctvrtyho dilu i pribeh tam byl a co je tohle za zmatek se stalim obsazenim sem ocekavl uplne neco jineho skoda ze tato serie upadla doufam ze se pouci a nebo to zapichnou zde?) Porad sem v kine ocekaval nake to prekvapeni a po cele hodiny nic?? Nebejt postav z predeslich dilu to bylo pouze o hopsani a natrasani ale zadny udiv se nedostal tak jak ohromyl predchozi dil tady to byla podprumerna tanecni hopsanda se znamima hercema a hereckama. 3 * hvezdicky jsou za finalni zaver kde tu bylo neco k videni.... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama