Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

kaylin 

všechny recenze uživatele

S pátým dílem už se mi ty postavy prostě dostaly do povědomí a docela rád jsem se s nimi znovu setkal. Moose je prostě frajer a Andie mě dostává. Jasně, že ten příběh je blbej, ale ty taneční čísla - a kvůli nim je to točené - jsou prostě geniální. To finále je neskutečné, a i když je jasné, že na to mají hodně zkoušek a pokusů, ta synchronizace je úchvatná. Jestli bude šestý film, tak se i docela těším. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na tyhle filmy se prostě absolutně nekouká kvůli příběhu, to je jen klišovitá mezi-výplň toho podstatného, tance. A ten je tu perfektní, přihlašovací video a závěrečná show v Hunger Ga...ehm, Las Vegas nemá chybu a mít po ruce samopal plný superlativů, pálím o sto šest jednu pětihvězdu za druhou. Zbývající tance taky neurazí a pořád zapadají do slušného standardu tanečních filmů. Jen je škoda, že mi oproti druhému a třetímu dílu, které měly 3D naprosto vychytané a v některých momentech kulervoucí, připadá využití efektu v pátém díle minimální. Pátý díl je pořád lepší než jednička, nebo dvojka, srovnatelný s trojkou, jen lehce zaostávající za čtyřkou. 70% ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tanec dělá divy, o tom žádná. 5. díl taneční série, kde příběh hraje důležitou roli asi jako Jet-li v Expendables 3 a klišé střídá klišé se teda moc nepovedl.. Samozřejmě lidi na to koukaj jen kvůli tanečním kreacím a skvělé show. Bohužel tady tohle nenajdete. Čtyřka měla skvělé lokace, choreografie i soundtrack a 5. díl nemá nic z toho. Výstupy mě nudily, hudba nebavila a finále ačkoliv bylo fajn, nepředčilo své předchůdce. Prosím už žádný nový díl o tančících lidech. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale je to naprosto odfláklý, když to srovnám s trojkou, která je vedena v "podobném" duchu. Efekty, kamera, tancování, příběh, napětí, hudba - to vše je mnohem slabší. Dokonce to ani pořádně neukončili. Připadalo mi to spíše jako snaha slepit předchozí díly nějak dohromady s úplně klišovitými hláškami. Jediný, co se mi tam líbilo, byly ony občasné vtipné situace a celkem ušel ten poslední tanec. Řekl bych, že jedno velké zklamání a nuda. ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

No, tak co bych tvrdil, vysokou uměleckou hodnotu to nemá, ale docela jsem byl zaujat a vydržel celou stopáž, i když i já jakožto zápletkový slepec jsem okamžitě dokázal předvídat klišoidní děj. No, ale jsou to pěkné dvě hvězdy, protože Briana Evigan je sexy dívčina a mám rád soutěže, i když vím kdo vyhraje, protože bez happyendu by to nešlo. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama