Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co způsobí, když si děvčata z první třídy hrají na listonošky... Když mají děti velkou fantazii, může jejich hravost způsobit leccos veselého. Holčičky by se rády staly listonoškami, a tak použijí staré milostné dopisy otce jedné z nich, místního učitele (L. Vaculík), které psal ještě za svobodna své manželce (V. Žilková). Tuto „poštu“ roznesou po vesnických sousedech, netušíce, jaký rozruch tím způsobí… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh o dětských hrátkách a co to všechno způsobí je zajímavý, ale moc krátký. Rozhodně by si zasloužil daleko větší zpracování. Tady to vypadá jak brutálně sestřihaný film. Po přečtení dopisů je všude povyk a najednou jako když utne. Do televizní povídky je to tedy velmi zkratkovité a bez logiky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Když si představím, že to teďka někdo čte na druhým konci vsi, tak už bych nikdy nevlez do hospody !!" - "No, aspoň k něčemu by to bylo dobrý !!" ;) ()

Reklama

raduna01 

všechny recenze uživatele

Malé děvčata by si chtěla zahrát na listonošky. Učitel vezme obálky, napíše adresy přátel, přidá razítko školy a holky můžou dávat dopisy do schránek. Nikdo netuší že v obálkách jsou milostné dopisy rodičů. Naštěstí je mají očíslované a tak jim nezbývá než obejít celou vesnici a získat je zpět. Docela úsměvný příběh. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na dobu vzniku velice povedená bakalářská povídka, úsměvná a vtipná, navíc nadmíru dobře obsazená. Ze situace se sice dalo vytěžit možná více, ale i tak vyčnívá nad jinými bakalářskými filmy. Paní Zázvorková měla s panem Sovákem sice krátký, ale geniální dialog. Trochu mi ale chyběla lepší pointa. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Holt, když se do toho vloží malé děti, je na světě roztomile úsměvná povídka a pro mě zatím jeden z nejlepších "bakalářů"..)) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama