Reklama

Reklama

Dare

Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2013, 3 min

Recenze (6)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kraťučká POV exkurze po strašidelném domě. I na tak malém prostoru excelentně fungují všechny děsivé složky, které takový barák prostě musí mít. Nečekejte nějaké tradiční lekačky, spíše vizuálně úchvatnou prohlídku. Ke konci na nás "vybafne" pointa, která sice nedokáže šokovat, ale i přesto do celku dobře zapadá. Mně se nejvíc líbily scény s obrazem a houpací židlí a v dětském pokoji. Ty panenky na stropě a ta hudba k tomu... brr:) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Co dodat. Normální kraťas, kterýmu nechybí dobrá kamera, dobrej zvuk a špetka atmosféry. Dokážu si to třeba představit jako úvodní znělku k nějakýmu pořadu o paranormálních jevech. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tato „strašidelná“ exkurze po strašidelném domě nebyla nejhorší. Kameraman odvedl slušnou práci stejně jako zvukař. Byla z toho cítit zajímavá atmosféra a finální vyvrcholení na půdě rovněž nevypadalo zle. Bohužel ty lekací scény absolutně neúčinkují…To by na nich museli ještě sakra zapracovat… ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo skvělé skoro až trojrozměrné strašení, které mělo opravdu hutnou atmosféru a dokázalo by mnohem víc se svým velkým potenciálem nebýt toho divného závěru. Před ním mi bylo chvílemi fakt nepříjemně. ()

Reklama

Reklama