Reklama

Reklama

Play Time

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2013, 3 min

Recenze (4)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tři minuty strachu, tato příjemná duchařina obsahuje typické prvky a to několikrát viděné. Přesto s chutí musím zatleskat, protože atmosféra, která je obsáhlá ve třech minutách je fakt špičková. Na plný počet to není, protože jsem toto přeci už několikrát viděl, být tam něco originálnějšího, musel bych jít do plného. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další bububu blikající, uvřeštěná, paranormal krátkometrážní podívaná – inu proč ne. Mělo to slušné grády, alespoň co se zvukového doprovodu týkalo a kupodivu mi tentokrát nevadil ani ten zběsilý střih a mihotání kamery. Svůj účel to totiž splnilo, atmosféra se pořád zlepšovala a nakonec to bylo řádné psycho. Takže v tomto případě jsem si tu „hrůzu“ užil s hlavní hrdinkou i já a dávám palec nahoru. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Krátko pred tým, som jemne skritizoval iný kraťas za to, že síce ide o dobre spracované dielo, ale pár minút je málo na to, aby sa niečo rozvinulo k strachu rovnajúcemu sa blízkej riedkej stolici. Zabudol som na LIGHTS OUT ( myslím krátkometrážnu pôvodnú verziu ) a nevidel som toto. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Působivej duchařskej kraťas z youtube série "Who´s There" Film Challenge, kterej obsahuje veškerá žánrová klišé, ale vůbec to nevadí, protože perfektně funguje jak má. Režie : Ryan J. Thompson, což tady není uvedeno. ()

Reklama

Reklama