Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 8.4/10] | me: Geniálna záležitosť, ktorá ma všetko, čo od prelomovej pecky tohto typu očakávam. Pre mňa to je snáď pre tento rok najlepšia filmová záležitosť. Milujem tento druh filmu a ak to sa to podá správne (a v tomto prípade sa jedná o úplne ideálny mix), tak potom to proste má gule. Kvalita, ktorá sa dnes už len tak nerobí a nevidí. Your pecs are epic. ()

anais 

všechny recenze uživatele

V podstatě podobná úroveň a kvalita jako Rodriguezův úsek projektu Grindhouse nebo následující filmy o Machetovi. Zásadním rozdílem je ale způsob financování (Kickstarter), zcela fandovský základ, a vůči obsahu přiměřená stopáž, kterou ta videoklipová retrosmršť naplní tak akorát, aniž by začala nudit. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si dala na noc krátkometráž, které dávám tak dvakrát do roka a do dne. Kdo má pak klidně spát, pánové, po takové náloži? Díky svaté trojce DDD budu mít ještě příští týden tiky od smíchu ! Já, takový mírumilovný človíček jsem propadla davovému šílenství jako mnozí......byla jsem zvědavá a napnutá jak kšandy, proč tady kde kdo pálí pětky, tak teď už to vím. Bylo tam pár momentů ke konci, které bych vystřihla, ale i tak to byla síla a ty hlášky stojí za to :-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Má to nábeh stať sa kultom. Tvorcovia očividne znalý dobou, kedy vznikali drsné filmy, si z nej berú to najlepšie a vytvárajú tak neuveriteľný mix blbostí a sebaparódie. Niektoré vtipy sú naozaj podarené - skateboardovanie na nacistovi, Tank You atď. Osobne ale presne takýto druh exploatačných paródií nemusím. Vtipov je tam veľa na malom priestore a nie každý dostane to správne vypointovanie. Ako jednohubka, ale pomerne zábavné. Hlavne ak titulnú pieseň naspieva Hasselhoff. Jeho rodina musí byť hrdá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už když David Hasselhoff vydal videoklip ke skladbě True Survivor, jsem si říkal, že tohle prostě bude absolutní brutál. Po vydání jsem neváhal a okamžitě naladil frekvenční vlnu směr nostalgie a absolutní krok zpět. Krok směr zelené plátno, které tady vládne naprosto brutální rukou zákona. Kung Fury je přesně to, co si jen v té nejtajnější myšlence dokážete vysnít, když si vzpomenete na cokoliv akčního, co vzniklo v osmdesátých letech a pod sebou skrývalo cejch USA a Číny. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Film byl natočen na digitální zrcadlovku Canon 5D a kameru Sony FS-700. (Hawaj)
  • Celé natáčanie prebiehalo v Štokholme a jeho blízkom okolí. (toi-toi)
  • Film si odbil svoju premiéru na festivale v Cannes 2015 a v ten istý deň i na serveri YouTube. (toi-toi)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama