Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Podobné ujeťárny moc nevyhledávám. Ale když to pobaví, tak proč ne ? Tu 4 hvězdu jsem nakonec dal a to díky postavě Hitlera. Ten zde prostě neměl chybu. V každém záběru jsem se tlemil, ty jeho grimasy a dokonce i kung fu pohyby – já nemohl. Zbytek tohoto krákometrážního snímku také obsahoval dobré, ujeté scény. Utržení rukou – z toho si hlavní hrdina udělal vrtuli, postava představující Thora (to mě také trošku dostalo) atd atd. Praštěných scén zde bylo dost. Nejvtipnější byl určitě ten Hitler. Kdyby to bylo ještě víc trhlejší a delší, tak by se mi to možná zamlouvalo ještě víc. I tak jsem spokojen. Je to neškodná ptákovina, která svůj účel splnila. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Když vás parta magorů svým nadšeneckým produktem strhne tak, že imbecilně hýkáte už v první minutě a hltáte další a další narážky, nápady a detaily, máte o věci rychle jasno. Doba příšerných akčních béček a "insert the coin" videoherních terminálů znovu ožívá a doprovází ji neuvěřitelné fandovské nasazení s mohutným dopingovým nástřelem. Těch třicet minut je pozlacených, jelikož každá navíc by už zřejmě bolela a každou chybějící bych oplakal (schován za osmibitovou herní konzolí, poslouchaje synťáky a huga čaga). Stydlivá slza v oku. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takový ten kousek, který budete milovat, nebo vás totálně mine. A já patřím bohužel do té druhé skupiny. Až příliš bizarní mišmaš všelijakých šíleností, které ovšem dohromady vůbec nefungují a už po deseti minutách jsem byl z toho přívalu bizarností a přehrocených momentů značně unaven. Obzvláště, když jsou povětšinou spíše wtf, než zábavné. Jako pocta osmdesátkám to příliš nefunguje a i přes pár slušných nápadů jsem měl co dělat, abych nepřetáčel. Být z toho celovečerák, tak mi odumřou snad všechny mozkové buňky. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kung Fury je naprostá šílenost s unikátním vizuálem a pojetím, které budou někteří milovat od A do Z a jiní nenávidět. Já osobně jsem někde na půli cesty. Oceňuji výtvarnou stylizaci a množství nápadů, které neměly v podstatě žádné hranice. Člověk se na půl hodiny ponoří do světa, ve kterém se mají šanci potkat Hitler, T-Rex i Thor, přičemž na diváka ze všech stran sálá osmdesátková atmosféra. Převelice zvláštní kousek, který na stupnici šílenosti 1-10 hrdě sahá po dvanáctce. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to celkom pohodova volovina. Pacili sa mi niektore vtipy (rozhovor dvoch radovych nacistov, cestovanie v case), technicka stranka je na poloamatersky projekt skvela. Je to prehladne zostrihane. Triky su tak akurat a hudba je famozna. Dalej to ma fakt dobru dobovu atmosferu. Ale po tom hypu som od toho ocakaval, ze to bude ovela vtipnejsie a aj napriek kratkej stopazi som sa miestami trochu nudil. Dalej mi tam chybala nejaka sexi baba. Tie dve co tam boli su dost hnusne. A vdaka nazvu Kung Fury som od oho ocakaval aspon jednu fakt dobru bitku. Ta co tam bola, je komedialne ladena do parodie na videohry a mna nezaujala. Napriek vsetkemu to za jedno pozretie rozhodne stoji. Dávam tomu silne 3* a odporucam si pozriet aj ofiko videoklip s Hasselhoffom. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Snímek byl kompletně natočen před zeleným pozadím. (Spike17)
  • Celé natáčanie prebiehalo v Štokholme a jeho blízkom okolí. (toi-toi)
  • Film je možné pozrieť si zdarma na oficiálnej stránke: www.kungfury.com. (Gothar)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama