Reklama

Reklama

Oculus

Krátkometrážní / Horor / Mysteriózní
Belgie, 2013, 13 min

Obsahy(1)

Mieke pronásleduje nevysvětlitelný jev. Začala mít opakující se noční můry a její děti se začaly chovat divně. Do toho se bezdůvodně objeví její matka, se kterou celé roky neudržovala kontakt. Snaží se ji varovat před blížící se katastrofou. Má to něco společného s panenkou, kterou dostal jeden z jejích synů k narozeninám? Zdá se, že varování bylo opodstatněné, a Mieke učiní temný objev, který obrátí její život vzhůru nohama. (topr harley)

(více)

Recenze (4)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem kvalitně udělaný mysteriózní horor. Po technické stránce je fajn, ale film dolů sraží předvídatelnost a absence nějakého děje v první polovině. Kdyby měl snímek 4 minuty, tak to vyjde na stejno. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ krátkometrážního filmu, který vypadá hrozně dobře, ale pod povrchem se neskrývá nic zvláštního. Námět to je jednoduchý, a přesto na těch pár minutách nevyužitý. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Belgické panenky mají taky rády krev a tento amatérský počin nedopadlo vůbec špatně. Dají se tu sice najít jisté reservy, ale jinak to byla celkem lahodná mysteriózní jednohubka. Souhlasím ovšem s návrhem, že to mohlo být klidně kratší minimálně o polovinu, protože začátek skutečně moc záživný nebyl. Ke konci se ovšem podařilo navodit příjemnou atmosféru, trochu toho potřebného napětí a hlavně nás napříč snímkem doprovází slušná hudba.50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aká matka, taká Katka. Hriechy minulosti proste nejdú zmyť. A keď sa vám do toho s€rie démonická bábika, tak to máte na ešte väčšie problémy rozhodne vystarané. ()

Reklama

Reklama