Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzpomínka na mladého muže, který zahynul před dvěma lety. Bývalá snoubenka si opíše adresu u jeho jména ze středoškolské ročenky a pošle mu na ni dopis. Dopis do nebe. Odpověď překvapivě dorazí. Díky shodě okolností měl totiž její zemřelý snoubenec na střední škole spolužačku, která se jmenovala stejně jako on a které patřila adresa z ročenky. Korespondence mezi oběma dívkami začne vyplňovat mozaiku vzpomínek. (Jirka_Šč)

(více)

Recenze (13)

M.Coufield 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že film se může zdát zpočátku nudným a skoro dvě hodiny se vám zdají celkem hodně. Při flashbacích se ovšem dostanete do situace, že prostě chcete vědět jak to celé dopadne. Nejkrásnější na filmu je ta nenucená jemnost a opravdovost celé situace, která se tam řeší. Zápletka by se dala shrnout do 10 min, ale tímto způsobem se z toho dá udělat velmi kouzelná záležitost. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou mladých žen, které spojí dopis, jenž si nedělal nárok na odpověď, je laskavý, jemný, dojímavý a přes svůj smutek nabittý pozitivní energií. Nenásilně proplétá minulost s přítmností a dává oběma hrtdinkám možnost poznat muže, který byl součástí jejich života a před divákem pomalu skládá příběh plný silných a na rozdíl od většiny americké produkce neuvěřitelně skutečných emocí. ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Po vší té chvále tady jsem čekal mnohem lepší film. Začátek je ještě pomalejší a zmatečnější než zbytek děje. Film má tak pomalé tempo, že jsem místy usínal. Strhnout dokáže jen na pár izolovaných místech, natočeno je to v takových vybledlých barvách, což taky na atraktivitě moc nepřidá. Rozmýšlel jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale tři by byly málo. Když to ale porovnám s Crying in the center.... a Be with you, tak tohle je rozhodně nejslabší film z uvedené trojice. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Extrémně pomalu plynoucí a extrémně nostalgická korespondence mezi dvěma dívkami. Utápění se ve smutku a vzpomínkách připomíná Orsina z shakespearova Večera tříkrálového. Něco po polovině jsem si říkal, že nic extra. Jenže pak přišel závěr a mě došlo, že je tento příběh možná trochu jiný, než jakým se do té doby zdál. "Jsem příliš zahanbena, než abych Vám mohla doručit tento dopis." ■ P.S. Porovnávat s "Be With You" a "Crying Out Love, In the Center of the World" není zcela fér. Uvědomte si, prosím, že toto je o devět let starší, než oba zmíněné filmy. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

U Love Letter jsem si všiml, že když si přečtu o čem film je, tak se občas nevědomky více zaměřuji na zjištěné informace, než na jiné vyplývající přednosti, které má. ■ Děj by se dal shrnout v pár vteřinách, proto se divím, že jsem vydržel 2 hodiny bez nutkání jej trochu posunout. ■ Love Letter mě nikterak neokouzlil, ani to není film, který bych doporučil kamarádům, ale i přesto má co nabídnout. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama