Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po 39 letech společného života se Ben a George rozhodnout využít nového zákona a vzít se. Po návratu z líbánek ovšem je ale George vyhozen ze svého dlouholetého zaměstnání, ředitele sboru v katolické škole. Pár náhle zjistí, že bez úspor si nemůže dovolit platit nájem ve svém bytě a rozhodne se pro krátkodobé řešení. George nastěhuje k sousedovi a Ben k rodině svého synovce. Oba muži musí přijmout výzvu žít odděleně po desítkách let společného života a čelit byrokracii při získávání nového bytu. Jejich přítomnost ve dvou domácnostech má nepředvídatelný dopad na životy a vztahy všech zúčastněných. (r.picasso)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po tom zaujímavom úvode som dúfal v nejakú kvalitnejšiu drámu, ale zápletka bola naozaj veľmi biedna. Väčšinou vo filme zvyknem s niektorými postavami aj sympatizovať, no v tomto prípade si moje sympatie nezískal absolútne nikto. Celkovo mi ten film prišiel dosť nezáživný, ničím výnimočný, ale tak možno nejakému gayovi sa to bude páčiť. Btw. Len mne sa to zdá, alebo s tými homosexuálnymi filmami sa v posledných 2-3 rokoch vrece roztrhlo?? ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Na americké poměry (a to i nezávislého filmu) podivuhodně civilní, nevyhrocený film. Zejména mě zaujaly skvěle napsané vedlejší postavy. Dobrá byla i kamera Lanthimosova kameramana Voudourise, který trochu té řecké distance ve snímání přenesl i sem, což mělo rozhodně pozitivní důsledky. Naopak nadužívání slavných klavírních sonát bylo už na hranici snesitelnosti, přestože se jistě jednalo o záměr. ()

Reklama

groower777 

všechny recenze uživatele

Ja neviem.....nemám nič proti gayom a lesbičkám ALE BOH STVORIL ČLOVEKA::ŽENU A MUŽA ABY TVORILI PÁR A ZALOŽILI RODINU, tak neviem či to nazvať choré myslenie jedincov tohto druhu alebo jednoducho vnutorný hlas čo sa nevie vtesnať do normalneho manželskeho života....Film je len ubohá snaha ľutovať ľudi tohto druhu čo takto žiju a zmýšľaju.........zo súcitu k tejto chorobe myslenia davam ** uznajte sami .........a nepretvarujte sa že toto homosexualne myslenie je v poriadku ,inak ak tak to čudesne myslenie na rovnaké pohlavie drieme aj vo vás všetkých,len to popierate! A NÁZOV FILMU OKREM INÉHO HOVORÍ ZA VŠETKO........... ()

Tina.T 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem šla částečně i ze zvědavosti, přece jen člověk nevidí každý den cicmat se Molinu s Lithgowem :-) Ale musím říct, že mě snímek příjemně překvapil svou civilností, lidskostí a výkony hlavních hrdinů. Pánové už jsou v letech a evidentně o to víc si to vychutnali. Velmi uvěřitelné výkony, krásně ukázáno, jak snadno může být člověk oddělen od někoho, koho miluje. Jak se lehce lze stát v podstatě bezdomovcem a jak je těžké být sám uprostřed bytu plného lidí. Člověk si do toho snadno promítne sám sebe, co by dělal v podobné situaci a jestli by to vůbec ustál. Moc se mi to líbilo a soudě podle ohlasů v sále, jsem zdaleka nebyla sama. (Vary 2014) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Ano, vyjímečný film v námětu, to je potřeba ocenit, abych použil slovo Saši - "neokázalý". Herectví velmi slušné, ale ne mimořádné, to by musely být postavy napsány trošku jinak. Možná to byl záměr, že starší lidé už žijí více v poklidu, ale film na mě působil v jedné rovině, jenom tak plynul, chyběla mi větší dynamika, závěr byl zvláštní, až mi začal vadit ten klavír, zdálo se mi, že je ho tam až nuceně moc. Celkově ale velice nadprůměrný a tématem skoro vzácný film ... 7866 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama