Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie chce pomstít svého otce, který byl neprávem uvězněn za krádež diamantů. Dá dohromady tým, s jehož pomocí touží ukrást právě ty diamanty, které dostaly jeho otce za mříže, a usvědčit tak pravého zločince. Jediným způsobem, jak se k nim dostat, je účast na světové taneční soutěži. (Dementra)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Docela mile praštěná komedie, jen to pak trochu pokazila ta poslední povinná část každého indického filmu. Takže osnova děl je jasná: 1. poděkování všem žijícím a nežijícím, 2. kouření a pití alkoholu škodí zdraví, 3. nebylo ublíženo žádnému zvířeti, 4.postavy jsou čistě smyšlené a případná podobnost je čistě náhodná - lze obměnit: na příběh se zakládá na skutečných událostech, 5. příběh, 6. vlastenecká vsuvka aneb v Indii to stojí za totální h...o, ale my jsme na svou zemi pyšní! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to mainstream jak řemen, je to kýčovité, scenáristicky jednoduché, není to ani nějak extra promakané jako heist movie, který je kombinovaný s tanečním filmem, ale je to prostě tak parádní jízda... tedy hlavně v těch akčních a tanečních scénách. Shahrukh Khan předvádí neskutečnou pohyblivost. A kamera ví, proč ho tak miluje. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Režijní počiny slavné taneční choreografky Farah Khan začaly jako čistokrevné masaly, ale postupně se mění v bláznivé komedie stojící na pitvořivých hereckých exhibicích a jednoduchých kameňákovských vtipech, které tu a tam překračují hranici vkusu a nestydí se těžit z rasistických, sexistických či homofobních předsudků (ve zcela pubertálním, nikoli uvědoměle politicky nekorektním duchu). Zatímco Tees Maar Khan skončil jako iritující odpad, Happy New Year přece jenom dokáže celkem solidně pobavit, je-li mu divák ochotný vyjít trochu vstříc. Spíše než režisérce za to ovšem můžeme děkovat hercům - charismatický Shahrukh Khan či vynikající komik Boman Irani přece jen hrají jinou ligu než Akshay Kumar. P.S: Happy New Year je ten typ filmu, u nějž mám plné pochopení pro jakékoli hodnocení od odpadu po pětihvězdu. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Strašlivě typické, bez snahy alespoň o záchvěv originality. Přitom se jménem Farah Khan se pojí pojmy jako sebeironičnost, porušování žánrových konvencí a barvitá hudební čísla. V Happy New Year však jakoby přepnula do automatického módu. Jako klasická letní oddychovka však tento snímek o pomstě funguje slušně. Občas se sice trošku zadrhne, ale jinak využívá všechny známé žánrové postupy ku svému prospěchu. Dočkáme se tak klasicky švihlé, ale sympatické party, mírně překombinované zápletky a samozřejmě i loupežné scény, kde se hraje o vteřiny. ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si počkal na bluray, protože bylo na co koukat, bollywoodský taneční velkofilm jak se patří. Smál jsem se hodně - je fakt, že humor byl místama hodně ztřeštěný a dadaistický, co ale bylo bezchybné byla ústřední sedmička hrdinů. Ať už ověřené duo SRK + Deepika, skvělý Abhiskek v dvojroli nebo nedoslýchavý Sonu Sood, chemie mezi charaktery byla bezchybná a díky ní většina scén vyzněla vtipně. Pro mě zábava na pomezí čtyř pěti hvězd, ale spíš se přikláním ke čtyřem, přišlo mi, že film nemá takovou jiskru jako např Om Shanti Om nebo Chennai Express. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Když přijede tým Diamons do Dubaje a Charlie (Shahrukh Khan) vystoupí z taxíku, má na očích sluneční brýle. Než si je sundá, je v jejich odrazu vidět kamera i s kameramanem. (Stupet)

Reklama

Reklama